Ήταν όλες τους στο Σύνταγμα – Πλήθος και παλμός στη συγκέντρωση κατά της έμφυλης βίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11) για την έμφυλη βία στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, όπως έχει ανακηρυχθεί η 25η Νοεμβρίου.

Το μήνυμα που αποτυπώθηκε στα πανό και τα συνθήματα της διαδήλωσης ήταν σαφές: «Καμία Μόνη, Καμία Λιγότερη». Το παρών έδωσαν φορείς για τα ανθρώπινα δικαιώματα, φεμινιστικές συλλογικότητες και συλλογικοί φορείς, όπως σωματεία και Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Αντίστοιχες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κρήτη, το Βόλο και την Κομοτηνή.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία τα οποία δίνουν στη δημοσιότητα τα Ηνωμένη Έθνη, για το φαινόμενο της έμφυλης βίας και την χειρότερη έκφραση αυτής, τις γυναικοκτονίες, είναι αποκαρδιωτικά.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΟΗΕ, περισσότερες από 133 γυναίκες ή νεαρά κορίτσια σκοτώνονται καθημερινά από άτομο με το οποίο διατηρούν συντροφικές σχέσεις ή από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με το femicide.gr το 2023 διαπράχθηκαν 12 γυναικοκτονίες μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου του 2023.

Τα στοιχεία αυτά, καταδεικνύουν πως ακόμη και σήμερα, η ανάγκη να εξαλειφθεί η βία κατά των γυναικών παραμένει επίκαιρη και θα παραμένει μέχρι να πάψει να χρειάζεται μια παγκόσμια ημέρα να υπενθυμίζει τις έμφυλες ανισότητες.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.