Κατατοπιστική η συζήτηση για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε η συζήτηση την Κυριακή 26/11/2013 που οργάνωσε η Αριστερή Παρέμβαση στη Λαμπηδόνα με θέμα: “Η γενοκτονία στην Παλαιστίνη: -Τι θέλουν οι Παλαιστίνιοι, -Ποια η συμμετοχή της χώρας μας & τα συμφέροντα που εμπλέκονται, -Εκφράσεις αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων” με τους: Εκτάμι Μιχιάρ, Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων και Γιούσεφ Μ., Παλαιστίνιο εργαζόμενο στη χώρα.

Με τις εισηγήσεις των παλαιστίνιων συναγωνιστών αναδείχτηκαν η ιστορία στην περιοχή της Παλαιστίνης και ευρύτερα της Μέσης Ανατολής μέχρι και τη σημερινή κατάσταση. Φωτίστηκαν οι πλευρές που αποκρύπτονται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ για την κατοχή, την καταπίεση, τις συνεχείς πολεμικές επιθέσεις του ισραηλινού κράτους και για τον αγώνα των Παλαιστίνιων.

Οι εισηγητές στη συνέχεια απάντησαν  στον καταιγισμό των ερωτήσεων από όλους τους παρευρισκόμενους, διασαφήνισαν μια σειρά ζητήματα και ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που ανταγωνίζονται στην περιοχή και τους στόχους που χρειάζεται να υποστηριχτούν στον αγώνα τους. Η συζήτηση κράτησε το ενδιαφέρον ζωντανό μέχρι το τέλος της.

Φανερή η θέληση όλων των παρόντων ήταν να συμβάλλουμε στην αλληλεγγύη, την ενημέρωση, τη στήριξη του αγώνα των Παλαιστινίων δυναμώνοντας την πάλη μας και τις κινητοποιήσεις για να απεμπλακεί  η χώρα μας από τη συμμετοχή στο πόλεμο, από τη συμμαχία με Ισραήλ-ΗΠΑ-Αίγυπτο, να γυρίσουν οι φρεγάτες, να κλείσουν οι βάσεις, να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα των εταιρειών ισραηλινών συμφερόντων. Πριν την έναρξη της συζήτησης έπαιξαν τα βίντεο με τα τραγούδια των: Rebel Diaz και Υπεραστικών με θέμα την Παλαιστίνη. Αξίζει να τα ακούσετε πατώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.