Η αγιότητα των τόπων και η αγ(ρ)ιότητα των ανθρώπων… Της Άννας Δημάκη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στα θρησκευτικά ήμουν πάντα καλή! Μού άρεσαν πολύ! Πέρα από την προβολή μιας ηθικής που αφορά τον έλεγχο της σεξουαλικότητας των ανθρώπων, τα έβλεπα πάντα ως ένα μάθημα που προσπαθούσε να ενσταλάξει στις ψυχές των παιδιών την αγάπη… για τον πλησίον (που μπορεί να μην είναι μόνον ο διπλανός), τον ασθενή, τον πονεμένο, τον αλλοδαπό, τον αλλόθρησκο, τον εχθρό και τον φίλο.

Οι Άγιοι Τόποι ήταν, λοιπόν, η κοιτίδα όλων αυτών: η γη των Προφητών, του Χριστού, του Ενός και Μοναδικού Θεού, το μήλον της Έριδος για τους πιστούς των σημιτικών θρησκειών, τόποι μαρτυρίου αλλά και κάθαρσης! Λύτρωσης!

Και συνεχίζουν να είναι!

Αλλιώς, πώς μπορεί να εξηγηθεί η διαμάχη τόσων αιώνων για την διεκδίκησή τους; Πώς μπορεί να ερμηνευτεί η ανηλεής αιματοχυσία μέχρι και αυτήν τη στιγμή; Πώς μπορεί να προκαλείται τόσος πόνος διαχρονικά; Πώς γίνεται να γεννιούνται και να σταυρώνονται καθημερινά τόσοι μικροί Χριστοί εκεί κάτω; Μήπως επειδή δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της Λύτρωσης; Μπορεί…

Στους τόπους όπου ο αδίστακτος Ηρώδης διέταξε τη σφαγή των νηπίων, στα μέρη όπου το αιμοβόρο πλήθος ελευθέρωσε τον Βαραββά αντί του Ιησού παρακολουθούμε εδώ και τόσα χρόνια την μεσουράνηση της αγριότητας… μιας αγριότητας που αφήνει άναυδο και τον πιο απαθή… μιας λέξης που ακούγεται ακόμα πιο άγρια με αυτό το -ρ-  που θυμίζει βρυχηθμό άγριου θηρίου… της αγριότητας που δεν έχει γίνει ακόμα αγιότητα!

Αλλά θα γίνει! Πρέπει να γίνει! Γιατί στο τέλος νικά πάντα το Καλό! Ο Ηρώδης, όσα νήπια και αν σκότωσε, δεν απέφυγε τη γέννηση του Χριστού… Και οι εβραίοι που ελευθέρωσαν τον Βαραββά, που επεδίωξαν την κατάλυση της ρωμαϊκής κυριαρχίας με τη στρατιωτική βία, δεν κατάφεραν να αναστείλουν το κύμα της αγάπης που κήρυξε ο Χριστός!

Για αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να μην δολοφονηθούν άλλα νήπια! Οι δολοφόνοι τους δεν πρόκειται να τα εξοντώσουν με αυτόν τον τρόπο! Θα γίνουν Χριστοί και θα εξαφανίσουν το -ρ- της αγριότητας… θα την κάνουν αγιότητα και θα κερδίσουν μία θέση στην αιωνιότητα!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με αγάπη, υγεία και προπαντός ΕΙΡΗΝΗ!

Άννα Δημάκη – Φιλόλογος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.