Μαγειρική. Του Λεωνίδα Φραντζολά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σουκρούτ (sauerkraut)
με μοσχαρίσιο λουκάνικο,
μήλο, μπέικον και μανιτάρια

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
μέθοδος μαγειρέματος : ΣΩΤΕ

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. Λάχανο τουρσί
3 Φέτες μπέικον
1 Μήλο
1 Κρεμμύδι
100 ml Κρασί
Βούτυρο
Κύμινο
5-6 Μανιτάρια
Αλάτι – Πιπέρι
Λουκάνικο μοσχαρίσιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο βούτυρο να ψηθούν. Τα αφαιρούμε και στο ίδιο σκεύος, σοτάρουμε τα μανιτάρια κομμένα στη μέση, μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί μαζί με τα λουκάνικο και κρατάμε την κατσαρόλα για να μαγειρέψουμε μέσα σε αυτήν το λάχανο.
Καθαρίζουμε το λάχανο και το κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες ή εναλλακτικά το τρίβουμε στον τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τρίβουμε το μήλο στον τρίφτη και βάζουμε και τα 3 αυτά υλικά στην κατσαρόλα μαζί με το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια. Τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά, με λίγο βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Προσθέτουμε το κύμινο και αφήνουμε να βράσουν άλλη μισή ώρα για να τραβήξουν τα υγρά

Σημ.: Τα καλικαντζαράκια πρόλαβαν να κάνουν και πάλι τη σκανδαλιά των Χριστουγέννων…. Στην έντυπη μορφή της εφημερίδας μας, ενώ η εκτέλεση της παραπάνω συνταγής είναι η σωστή… τα υλικά είναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!!! Ζητάμε συγγνώμη κι ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

_____________________________________________________

Αγριογούρουνο
με μαυροδάφνη, μπέικον
και σιταρότο μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Αγριογούρουνο σε κομμάτια
170γρ. Μαυροδάφνη
Αλεύρι
Ελαιόλαδο
1-2 Φύλλα δάφνης
4-5 Κλωνάρια θυμάρι φρέσκο
3-4 Κόκκους πιπέρι
Ζωμό μοσχαρίσιο λευκό
150γρ. Σιτάρι χονδρό αποφλοιωμένο
8-10 Εσαλότ
100γρ. Μπέικον καπνιστό κομμάτι
10 Μανιτάρια chambignon
Τυρί κρέμα
Γραβιέρα τριμμένη
Ξερό κρεμμύδι
Λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το αγριογούρουνο στα ανάλογα κομμάτια και το μαρινάρουμε σε μαγειρεμένη μαρινάδα για τουλάχιστον 24 ώρες, διατηρώντας το στο ψυγείο. Στραγγίζουμε καλά τα κομμάτια του αγριογούρουνου, τα στεγνώνουμε με χαρτί, αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε και τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με άφθονη μαυροδάφνη, κάνουμε ρεντουξιόν, προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά, το ζωμό, σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε για 1-2 ώρες (ανάλογα τα κομμάτια) σε χαμηλή φωτιά, είτε στο φούρνο στους 1700C.
Παράλληλα και όση ώρα ψήνεται το αγριογούρουνο, σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο κατά σειρά και ξεχωριστά το κάθε ένα, σε μέτρια φωτιά τα εσαλότ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, το μπέικον κομμένο σε κύβους ½εκ. και τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα. Τα τοποθετούμε όλα στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί και προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμυδάκια και το μπέικον στα τελευταία 20-25 λεπτά μαγειρέματος του αγριογούρουνου. Τελειώνουμε δένοντας με ρεντουξιόν τα υγρά από την κατσαρόλα.
Για το στάρι, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το ριζότο, χρησιμοποιώντας όμως σκούρο ζωμό, προσθέτοντας τα σοταρισμένα μανιτάρια προς το τέλος της παρασκευής και δένοντάς το με λίγο τυρί κρέμα και γραβιέρα τριμμένη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.