Το 2024 έφτασε με «εκτόξευση» κρουσμάτων κορονοϊού… και όχι μόνο, ουρές σε νοσοκομεία και φαρμακεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο κορονοϊός «σαρώνει» εν μέσω εορτών όλη την χώρα καθώς υπάρχει μεγάλη έξαρση κρουσμάτων, κάτι που έχει προκαλέσει την ανησυχία του ΕΟΔΥ. Στο «κόκκινο» και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

O συγχρωτισμός στα γιορτινά τραπέζια και στην ευρύτερη διασκέδαση επιτείνει τη διάδοσή τους, και τα κρούσματα υπολογίζονται σε χιλιάδες.

Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα καταγράφηκαν 229 νέες εισαγωγές κρουσμάτων κορονοϊού εκ των οποίων οι 64 στην Αθήνα, ενώ 142 είναι οι άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Συνολικά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας 1.395 ασθενείς με covid σε απλές κλίνες και 83 σε ΜΕΘ.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για μεγαλύτερη δυναμική στην έξαρση των κρουσμάτων σε σχέση με πέρυσι, και συνιστούν προσοχή, ενώ ισχυρή είναι η σύσταση για εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

«Έχουμε υπερτριπλασιασμό των ασθενών με κορονοϊό, ενώ τα νοσοκομεία δέχονται μεγάλη πίεση» τόνισε στην ΕΡΤ ο Γκίκας Μαγιορκίνης. «Ο κορονοϊός δεν πρόκειται να φύγει, πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του» υποστήριξε.

Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μίλησε στον Alpha, σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες.

«Περιμένουμε να δούμε μια αύξηση των κρουσμάτων μετά από 1-2 εβδομάδες. Θα φτάσουμε σε κορύφωση αυτού του κύματος -που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Νοεμβρίου- περίπου στις 10 Ιανουαρίου, και μετά θα αρχίσουμε μια σταδιακή ελάττωση των κρουσμάτων», τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης.

Επιπλέον, συμπλήρωσε «ότι όσοι είναι να επιστρέψουν στη δουλειά τους να κάνουν ένα τεστ covid, και όπου υπάρχει συγχρωτισμός να χρησιμοποιούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, ουρές σχηματίζονται στα φαρμακεία με τους πολίτες να αναζητούν τεστ και αντιϊκά φάρμακα, ενώ υπάρχουν ελλείψεις σε παιδιατρικά φάρμακα και αντιβιώσεις.

Εξάλλου, τις τελευταίας ημέρες εφιαλτικές είναι οι εφημερίες στα παιδιατρικά νοσοκομεία. Πολλά παιδιά φθάνουν στα νοσοκομεία με εποχικές ιώσεις όπως γρίπη, αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV), στρεπτόκοκκο αλλά και κορονοϊό.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.