Ανεργία: Πάνω από 1 εκατ. οι εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μικρή υποχώρηση της ανεργίας τον Δεκέμβριο, η οποία όμως παραμένει σε υψηλά επίπεδα, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, αποτυπώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΥΠΑ.

Ο σκληρός πυρήνας της μακροχρόνιας ανεργίας διατηρείται, καθώς 501.089 (ποσοστό 48,2%) είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών.

Τον Δεκέμβριο του 2022 οι άνεργοι ήταν 1.079.202, εξ αυτών 535.000 βρίσκονταν εκτός αγοράς εργασίας για τουλάχιστον ένα έτος.

Παράλληλα, οι επιδοτούμενοι άνεργοι δεν υπερέβησαν τις 263.312, ελαφρώς αυξημένοι σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2022 (254.093), αλλά σταθερά περιορισμένοι σε σχέση με το σύνολο των ανέργων.

Η ηλικιακή κατηγορία 30-44 ετών συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό ανέργων (337.516 άτομα ή ποσοστό 32,5%).

Στο εκπαιδευτικό επίπεδο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός ανέργων (497.631 ή ποσοστό 47,9%).

Την επιτακτική ανάγκη αναπροσαρμογής της επαγγελματικής εκπαίδευσης, εργαζομένων με σκοπό την αναβάθμιση συγκεκριμένων δεξιοτήτων, καθώς και ανέργων που θα τους διευκολύνει στην ανεύρεση εργασίας, επισήμανε -μεταξύ άλλων- η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, από το βήμα συνεδρίου του Economist.

“Την τελευταία τετραετία αυξήθηκε η απασχόληση κατά 300.000 άτομα”, υπογράμμισε η υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε:

“Παρά την μείωση της ανεργίας, η απασχόληση νέων και γυναικών στην Ελλάδα παραμένει από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη. Πρόκειται για δύο δυναμικές κοινωνικές ομάδες οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση οικονομικών μεγεθών, μείωση ανεργίας, ανάπτυξη, βελτίωση βιοτικού επιπέδου”.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.