1ο Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής 23/01/2024.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με κύριο θέμα συζήτησης τη λήψη μέτρων προστασίας από την εφαρμογή διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης και κατασχέσεων για οφειλές λαϊκών στρωμάτων και μικρών επιχειρήσεων προς το Δήμο, συνήλθε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής.

Το θέμα έφερε προς συζήτηση η Δημοτική Αρχή με σχετική εισήγηση* του αρμόδιου Αντιδημάρχου Σίμου Πολυχρονάκη που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μπροστά στη μέγγενη των εκβιασμών και των απειλών, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών που επιδιώκεται να αποτελέσουν την «κανονικότητα» με την οποία θα λειτουργούν οι δήμοι, το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής δηλώνει την αποφασιστικότητά του να εξαντλήσει τα μέτρα και τις πρωτοβουλίες ανακούφισης των λαϊκών νοικοκυριών και είσπραξης εσόδων από αυτούς που πραγματικά οφείλουν να πληρώσουν, από αυτούς που έχουν και όχι από αυτούς που παλεύουν να σταθούν όρθιοι!

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα σταθεί με όλα τα μέσα στο πλευρό των σωματείων και των φορέων της πόλης, προκειμένου να αποτραπούν πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών, για να μη μείνουν λαϊκές οικογένειες χωρίς πρώτιστα κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα και το νερό.

Σε μια περίοδο που το λαϊκό εισόδημα λεηλατείται και συνεχίζει ακάθεκτη η εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών, που επιδεινώνει καθημερινά τη ζωή του λαού για την υπηρέτηση των στόχων της ανάπτυξης για τους λίγους, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

  • Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα δίνουν τη δυνατότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο να απαλλάσσει η να μειώνει χρέη οφειλετών με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
  • Άμεση διαγραφή οφειλών για όσους έχουν ενταχθεί ή θα ενταχθούν στο ΚΕΑ.
  • Κανένα περιουσιακό στοιχείο φτωχών, άνεργων νοικοκυριών σε πλειστηριασμό και προστασία της λαϊκής στέγης.
  • Κατάργηση του αντιδραστικού και καταναγκαστικού πλαισίου λειτουργίας των ΟΤΑ, που βάζει στο στόχαστρο, πέραν των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, και τους εργαζόμενους των Δήμων.
  • Πλήρη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό και κατάργηση των άδικών έμμεσων φόρων για τα λαϊκά στρώματα.

Επιπρόσθετα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ που απαιτεί την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση και για την ίδρυση του Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων.

Όπως τονίζεται στο ψήφισμα «η Απεξάρτηση στη χώρα μας χρειάζεται ενίσχυση και όχι διάλυση».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.