Η περικοπή των επιδομάτων-δώρων- εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, συνταξιούχων και εργαζομένων στο δημόσιο κρίνεται στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 17/4/2024

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παραμένει η άδικη μνημονιακή περικοπή των επιδομάτων-δώρων-εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, για όλους συνταξιούχους και τους εργαζομένους στο δημόσιο, που επιβλήθηκε με το νόμο 4093/2012 και καταργήθηκαν από 1.1.2013.

Η αδικία αυτή, που παραμένει για 11 χρόνια, θα κριθεί δικαστικά οριστικά στις 17 Απριλίου 2024 μετά την παραπομπή του Αρείου Πάγου το θέμα αυτό να κρίνει από Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.

Ενώ υπήρχαν θετικές δικαστικές αποφάσεις και από τμήματα του ΣτΕ, ζητήθηκε να παραπεμφθεί στην ολομέλεια του ΣτΕ και να κριθεί η απόφαση του νόμου 4093/2012 για την περικοπή των επιδομάτων-δώρων-εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, τον Ιανουάριο του 2019.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εκείνων των ημερών, ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ οι συνήγοροι του Ελληνικού Δημοσίου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑυποστήριξαν να μη δοθούν επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας, ισχυριζόμενοι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι «έχασαν τον 13ο και 14ο μισθό για να διατηρήσουν τον 12ο μισθό», και ότι σε περίπτωση που δοθούν αναδρομικά τα επιδόματα στους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους: «διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία και θα αυξηθεί η φορολογία όλων των πολιτών», καθώς δεν θα υπάρχει δημοσιονομικό πλεόνασμα και δεν θα είναι «βιώσιμο» το χρέος.

Ισχυρίστηκαν επίσης, ότι η περικοπή των επιδομάτων δεν θίγει την αξιοπρεπή διαβίωση των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, ούτε τους θέτει σε αρνητική οικονομική κατάσταση.

Ο εργατολόγος και καθηγητής εργατικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας σήμερα 11/2 στην τηλεόραση του Σκάι ανέφερε ότι «όταν εκδικαζόταν στην ολομέλεια του ΣτΕ -2019- η υπόθεση των επιδομάτων-δώρων- εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας έγινε εξωθεσμική παρέμβαση από το υπουργείο οικονομικών με έγγραφο προς τους δικαστές ζητώντας να μην δοθούν τα δώρα σε συνταξιούχους και εργαζόμενους στο δημόσιο γιατί θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός του κράτους. Δεν ξέρω αν αυτό οδήγησε στην αρνητική απόφαση (1307/2019) της ολομέλειας του ΣτΕ, ενδεχομένως κάποιοι να επηρεάστηκαν».

“Η 1307/2019 απόφαση της Ολ. του ΣτΕ, θα εξεταστεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 17 Απριλίου μετά την παραπομπή από τον Άρειο Πάγο. Μέχρι τότε οι συνταξιούχοι να μην καταφεύγουν στα δικαστήρια, να αναμένουν, διότι μπορεί να ανατραπεί η απόφαση αυτή και να αρθεί η αδικία σε βάρος των συνταξιούχων και των εργαζομένων στο δημόσιο”ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

…….. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ΕΦΚΑ –που υποτίθεται ότι σήμερα διαρρηγνύει τα ιμάτια του για τις περικοπές που επέβαλαν στο παρελθόν στις συντάξεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- (περικοπές τις οποίες διατηρεί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη) άσκησε έφεση σε απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που δικαίωνε συνταξιούχο ο οποίος είχε προσφύγει για τις περικοπές που του επιβλήθηκαν.

«Το κόψιμο των Δώρων έγινε για καλό» είπε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΣτΕ

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την έφεση ΕΦΚΑ-κυβέρνησης Σύριζα.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση 1307/2019 της Ολομέλειας του ΣτΕ, που κρίνει Συνταγματική την περικοπή των δώρων εορτών και αδείας των συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.