Εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση στο Μουσείο του Δήμου Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Βασίλη Παπαστεργιοπουλου

Σήμερα 12 Φλεβάρη, παραρτήματα από την ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ, οργάνωσαν εκδήλωση, για την Εθνική Αντίσταση, στο Μουσείο του Δήμου Καισαριανής, στο θυσιαστήριο της λευτεριάς. Μαζί, με τα μέλη, φίλους και απογόνους των Αντιστασιακών, παραβρέθηκαν και αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αντιστασιακών Οργανώσεων (FIR).  Στους ξένους καλεσμένους, έγινε παρουσίαση της ιστορίας, της Αντίστασης, σε κύρια γεγονότα. Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι, κατευθύνθηκαν προς τον χώρο των εκτελεσμένων, για να αποτίνουν φόρο τιμής, σε όσους έπεσαν στον δίκαιο αγώνα.

Σε όλους τους καιρούς, σε κάθε περίσταση, πρέπει να τιμάται και να αναδεικνύεται η ένδοξη ιστορία, αυτών που πολέμησαν με γενναιότητα, τον ξένο κατακτητή, και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης, στην Καισαριανή, αποτελεί, ακόμα ένα λαμπρό ιστορικό χώρο, με πολλά τεκμήρια για την Ιστορία, εκείνης της περιόδου.

Μοιράστηκαν, στο χώρο και μερικά βιβλία, αντιστασιακού περιεχομένου, που γράφτηκαν από τον αείμνηστο αγωνιστή, ιστορικό και συγγραφέα Ηλία Παπαστεριόπουλο.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι, σαν σήμερα 12 Φλεβάρη 1945, υπογράφτηκε τυπικά η γνωστή και ως Συμφωνία της Βάρκιζας, ανάμεσα στην τότε Κυβέρνηση με τους άγγλους, και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Τελειώνοντας, τυπικά και όχι ουσιαστικά, την εμφύλια διαμάχη, που τόσα στοίχισε στον Ελληνικό Λαό. Το δράμα του λαού , όμως, μόλις άρχιζε. Θα ακολουθήσουν σχεδόν 30 χρόνια, με φυλακίσεις, διώξεις, εκτοπίσεις, δολοφονίες, ειδικά στρατιωτικά δικαστήρια, νέος εμφύλιος, πολύς πόνος και πολύ, άδικο, αίμα, από την πλευρά των ανταρτών.

“ Άνεμοι ,θύελλες, γύρω μας πνέουν, τέκνα του σκότους, εμάς κυνηγούν, σε ύστερες μάχες, ερχόμαστε τώρα, κι άγνωστες μοίρες εμάς καρτερούν.

Κι όμως ψηλά, τη σημαία κρατώντας, πάντα περήφανα, πάντα μπροστά, πέφτοντας κάτω, μα πάντα νικώντας, σώζουμε Έθνη και δούλους λαούς….

…και οι απόγονοι, στις συγκεντρώσεις, τα ονόματα τους, θα διαλαλούν…”

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.