Παγκόσμια καταδίκη για το νέο μακελειό στη Γάζα: Οι ΗΠΑ άσκησαν βέτο σε καταδίκη του Ισραήλ στο ΣΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οργή και θλίψη έπειτα από τη νέα σφαγή του Ισραήλ στην πόλη της Γάζας με τουλάχιστον 112 νεκρούς και 760 τραυματίες: Χτύπησαν αμάχους την ώρα που περίμεναν πεινασμένοι να πάρουν φαγητό.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ καταδίκασε το βράδυ της Πέμπτης το νέο μακελειό στη Γάζα, κάνοντας λόγο για «εντελώς απαράδεκτους» θανάτους, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Χαμάς πως πάνω από 110 άνθρωποι δολοφονήθηκαν σε διανομή τροφίμων.

Σύμφωνα με τη Χαμάς, τουλάχιστον 112 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 760 τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη στη Νάμπλους, όταν πλήθος κινήθηκε προς φορτηγά με τρόφιμα και ισραηλινοί στρατιωτικοί άνοιξαν πυρ εναντίο του. Το Ισραήλ μίλησε για «περιορισμένα» πυρά εναντίον του πλήθους από στρατιώτες του που «απειλούνταν» και διαβεβαίωσε ότι στην πλειονότητά τους οι νεκροί ποδοπατήθηκαν εξαιτίας του πανικού ή «παρασύρθηκαν» από φορτηγά.

«Το να στερείται κόσμος βοήθεια σε τρόφιμα αποτελεί σοβαρή παραβίαση του ΔΑΔ (σ.σ. διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου)», πρόσθεσε ο κ. Μπορέλ, συμπληρώνοντας: «Πρέπει να παραχωρηθεί απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση στη Γάζα».

Παγκόσμια είναι η καταδίκη για τη σφαγή με πλήθος ηγετών να εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους – μεταξύ των οποίων κι ο Εμανουέλ Μακρόν.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο συνεδρίασε εσπευσμένα χθες Πέμπτη, μετά τους θανάτους 110 και πλέον ανθρώπων κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων στον άμαχο πληθυσμό στη Λωρίδα της Γάζας, πρέπει να πει «αρκετά», υπογράμμισε ο παλαιστίνιος πρεσβευτής στον διεθνή οργανισμό.

«Αυτή η τερατώδης σφαγή είναι απόδειξη πως όσο το Συμβούλιο Ασφαλείας είναι παραλυμένο και ασκούνται βέτο, Παλαιστίνιοι πληρώνουν με τη ζωή τους», δήλωσε ο Ριάντ Μανσούρ στον Τύπο, μερικά εικοσιτετράωρα αφού οι ΗΠΑ εμπόδισαν την περασμένη εβδομάδα, για τρίτη φορά, απόφαση που καλούσε να κηρυχθεί άμεσα ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

«Τους στόχευσαν στο κεφάλι»

Ο παλαιστίνιος πρεσβευτής υπογράμμισε την Πέμπτη πως «σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, δεκάδες άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες στα κεφάλια» και πρόσθεσε ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες δεν πυροβόλησαν «στον αέρα για να περιορίσουν το πλήθος επειδή επικρατούσε σύγχυση και χάος», αλλά «στόχευαν και σκότωναν εσκεμμένα».

Το Ισραήλ αρνήθηκε ότι στρατιώτες του σκότωσαν εσκεμμένα άμαχους, κάνοντας λόγο για «περιορισμένα» πυρά εναντίον πλήθους που είχε πλησιάσει και τους «απειλούσε» και διαβεβαιώνοντας ότι στην πλειονότητά τους οι νεκροί ποδοπατήθηκαν εξαιτίας του πανικού, ή «παρασύρθηκαν» από φορτηγά.

Η Αλγερία έβαλε στο τραπέζι του Συμβουλίου Ασφαλείας σχέδιο ψηφίσματος που εκφράζει τη «βαθιά ανησυχία» των 15 κρατών μελών, επισημαίνοντας τις ευθύνες των ισραηλινών δυνάμεων που «άνοιξαν πυρ».

«Δεκατέσσερα μέλη υποστηρίζουν το κείμενο», σημείωνε την Πέμπτη ο Ριάντ Μανσούρ.

Οι ΗΠΑ, ωστόσο, ασκώντας για ακόμη μία φορά βέτο, εμπόδισαν μια κοινή δήλωση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που θα απέδιδε την ευθύνη στο Ισραήλ για την άγρια επίθεση.

Σημειώνεται πως ο Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε την διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πολλές δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.