Ανακοινώθηκε πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ έπειτα από τη χθεσινή συνεδρίασή της.

Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για τα ζητήματα της ακρίβειας και των μισθών.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί στοιχειωδώς η ακρίβεια κι ο πληθωρισμός, καθώς και επαναφορά των δώρων.

Ζητά ακόμη:

  • Συλλογικές συμβάσεις για τους μισθούς μας
  • Κατάργηση του μισθολογικού παγώματος της διετίας 2016 – 17
  • Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας
  • Αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000€
  • Aύξηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας
  • Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλοι οι κρίσιμοι δημόσιοι φορείς (υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφάλιση κ.α) και να αναβαθμιστούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε ακόμη:

  • Απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς (1η Μαΐου 2024)
  • Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των υγειονομικών (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ) στις 16 Μαΐου 2024
  • Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα με την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.
  • Τη στήριξη του απολυμένου συνδικαλιστή Δ. Αντωνίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 του Απρίλη στο ΕΚΠΑ.

Σε απεργία στις 17 Απριλίου καλεί η ΓΣΕΕ

«Την ώρα που η ακρίβεια έχει γίνει θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων, με τον πληθωρισμό να έχει εξαντλήσει τα εισοδήματά τους και την αγοραστική τους δύναμη να βρίσκεται στα τάρταρα, την ώρα που η ΓΣΕΕ έχει τεκμηριωμένα καταθέσει πρόταση για αύξηση στο 60% του διάμεσου μισθού που είναι το κατώφλι της φτώχειας συν την αύξηση της παραγωγικότητας και τον εκτιμώμενο πληθωρισμό, την ώρα που η Ελλάδα είναι πρώτη στη συμμετοχή των επιχειρηματικών κερδών στο εθνικό εισόδημα αλλά προτελευταία στους μισθούς των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, η Κυβέρνηση ανακοινώνει κατώτατο μισθό αναντίστοιχο των αναγκών των εργαζομένων» αναφέρει η ΓΣΕΕ.

Η ΓΣΕΕ έχει λάβει απόφαση και διοργανώνει με δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα, Γενική Απεργία για τις 17 Απριλίου.

Κλιμάκια της Συνομοσπονδίας έχουν μέχρι στιγμής επισκεφτεί περίπου 30 πόλεις της Ελλάδας, επικοινωνώντας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργία του Απριλίου.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.