Πρεμιέρα του 36ου Παιδικού-Νεανικού Φεστιβάλ του δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 8.4.2024

Ξεκίνησε την Κυριακή 7 Απριλίου το Παιδικό-Νεανικό Φεστιβάλ του δήμου Βύρωνα. Κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Αλέξης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την συμμετοχή της.

Στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα στηρίξει το θεσμό με όλους τους τρόπους αναβαθμίζοντας τον πάντα σε συνεργασία και συνέργεια μες τους συντελεστές του. Στην πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Βύρωνα, μιας και φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από τον θάνατό του και 100 χρόνια από την ονοματοδοσία της πόλης προς τιμήν του.

Το 36ο Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με μια ιδιαίτερη τελετή λήξης στις 21 Απριλίου. Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος θα κηρύξει τη Λήξη του 36ου Παιδικού Νεανικού Φεστιβάλ και θα καλέσει την προετοιμασία του 37ου. Θα πραγματοποιηθεί βράβευση όλων των σχολείων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχαν ενώ θα ακολουθήσει Συναυλία – Πάρτυ με τους «Walkman the band».

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου).

Όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ πραγματοποιούνται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 &Σεβαστείας).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.