Παμβυρώνεια 2024 – Έναρξη Τρίτη 9 Απριλίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

8.4.2024

Έφτασε ο καιρός για τα «Παμβυρώνεια 2024», τον καθιερωμένο ετήσιο θεσμό του Δήμου Βύρωνα, όπου «μεγάλοι» πρωταγωνιστές είναι οι «μικροί» μαθητές των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του δήμου μας!

Έναν θεσμό, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο με επιτυχία χάρις στην άψογη συνεργασία μεταξύ του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, της ΣΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και των καθηγητών φυσικής αγωγής των σχολείων του Βύρωνα.

Σκοπός των Παμβυρωνείων, είναι η ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων και κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και η ένταξη τους στον αθλητισμό γενικότερα.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης αποτελείται από ατομικά και ομαδικά αθλήματα, στα οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αξιοποιώντας τις ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα, το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει: κολύμβηση αγοριών – κοριτσιών, στίβο αγοριών – κοριτσιών, μπάσκετ αγοριών, μπάσκετ 3on3 κοριτσιών, χάντμπολ αγοριών – κοριτσιών, βόλεϊ κοριτσιών, ποδόσφαιρο 5×5 αγοριών.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν συνολικά δέκα (10) αγωνιστικές και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 22 Μαΐου, με τους αγώνες στίβου αγοριών και κοριτσιών δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

Η αυλαία θα ανοίξει την Τρίτη 9 Απριλίου με το άθλημα τη κολύμβησης για κορίτσια και αγόρια δημοτικού και γυμνασίου.

Επισυνάπτεται και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, με τα αθλήματα και τις συμμετοχές.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.