ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ. Του Απόστολου Κοκόλια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πριν από περίπου δώδεκα χρόνια ολοκληρώθηκε η ιστορική έρευνα για τα γεγονότα στο Μπλόκο του Βύρωνα την 7/8/1944 και τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Επίσης έγινε και η αποκάλυψη του ονόματος του 12ου εκτελεσμένου αντιφασίστα Ιταλού Λοχία Μαρτσέλο Μπαραβάλε.

Από τότε συνεχίστηκε μια περίοδος απόδοσης τιμών στη θυσία των εκτελεσμένων με συμπλήρωση νέων μνημείων και συντήρηση εκείνων που προϋπήρχαν. Πρώτα αντικαταστάθηκε η παλιά φθαρμένη πινακίδα στη μάντρα του Μοργκεντάου, με καινούρια. Στη συνέχεια προστέθηκε νέο μνημείο – πινακίδα στην είσοδο του Νεκροταφείου. Κατόπιν όλα τα προϋπάρχοντα μνημεία και εντός και εκτός του Νεκροταφείου, συμπληρώθηκαν με το όνομα του 12ου εκτελεσμένου. Και τελευταία διορθώθηκε πρόσφατα στο κεντρικό μνημείο της Πλατείας Χρυσ. Σμύρνης, μια σοβαρή αντίφαση: Ενώ στα 11 αρχικά ονόματα των εκτελεσμένων, προστέθηκε και το 12ο όνομα του Ιταλού, από προφανές λάθος παρέμεινε αδιόρθωτη η αρχική αναγραφή του αριθμού 11. Αλλά κι αυτό σήμερα έχει τακτοποιηθεί. Το μόνο που είχε πια απομείνει, ήταν η ανακαίνιση του παραμελημένου ομαδικού τάφου των 12 νεκρών. Είχε προγραμματισθεί, αλλά μεσολάβησαν οι Δημ. Εκλογές και το πράγμα ατόνησε.

Ο τάφος αυτός, ουσιαστικά, φαίνεται σαν να μην υπάρχει πια. Δεν φαίνεται ότι έχει σχέση με το μπλόκο. Έχουν σβηστεί όλα τα ονόματα των 12 εκτελεσμένων. Και σε λίγα χρόνια φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει πια κανένας που να γνωρίζει που βρίσκεται.

Γι’ αυτό πρόσφατα απευθύνθηκα στο νέο Δήμαρχο, Αλέξη Σωτηρόπουλο και του εξέθεσα την ανάγκη διάσωσης αυτού του ιστορικού τάφου. Αμέσως υποσχέθηκε ότι μετά το Πάσχα θα άρχιζε ταχύτατα η ανακατασκευή. Τον πίστεψα γιατί έδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον, αλλά και γιατί είναι άνθρωπος συνεπής. Αναμένω και τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.