Δημ. Καισαριανής: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

H Δημοτική Αρχή Καισαριανής στηρίζει την κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Ιούλη στις 7.30 μ.μ., στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έπειτα από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατ. Αττικής.

Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι καταστροφικές πυρκαγιές μετατρέπουν σε στάχτη καθημερινά την περιουσία του λαού μας, τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, τα δάση και το φυσικό περιβάλλον.

Είναι η ανυπαρξία μέτρων πρόληψης και αντιπυρικής προστασίας, η υποστελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος και των δασαρχείων που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τον κίνδυνο της ίδιας μας της ζωής, την καταστροφή του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης περιουσίας. Οι τεράστιες ελλείψεις και ευθύνες τόσο της σημερινής κυβέρνησης όσο και των προηγούμενων δεν μπορούν να βρουν άλλοθι στις δικαιολογίες περί “ατομικής ευθύνης” “κλιματικής αλλαγής και κρίσης”.

Να σταματήσει η κυβέρνηση να κωφεύει και να  μεταφέρει αρμοδιότητες στους Δήμους, τις οποίες είναι αδύνατο να υλοποιήσουν με την πενιχρή χρηματοδότηση και το προσωπικό που διαθέτουν.

Δε γίνεται να «πετάει το μπαλάκι» στους ιδιοκτήτες σπιτιών που βρίσκονται μέσα ή κοντά σε δάσος μετακυλώντας τους την ευθύνη προστασίας των σπιτιών τους σε περίπτωση πυρκαγιάς.

  • Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον ορεινό όγκο του Υμηττού διατίθεται μόνο 1 δασοφύλακας!
  • Ο Δήμος Καισαριανής περιβάλλεται από δασικές εκτάσεις και πάρκα. Εντούτοις, ο «καθόλα έτοιμος» κρατικός μηχανισμός σε περιπτώσεις πυρκαγιάς εντός Αττικής μας ζητά να του διαθέσουμε την ανύπαρκτη Υδροφόρα του Δήμου, την οποία δεν μας έχει παραχωρήσει παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας.
  • Η χρηματοδότηση του Δήμου Καισαριανής για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας είναι μόνο 58.000 €  και διαθέτει 1 μόνιμο υπάλληλο με αποκλειστική ευθύνη την Πολιτική Προστασία, την ώρα που η εφαρμογή των διατάξεων του κανονισμού πυροπροστασίας αποτελεί δουλειά τουλάχιστον 20 υπαλλήλων.
  • Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου διαθέτει μόνο 5 κηπουρούς που χειρίζονται τα κατάλληλα μηχανήματα για την αποψίλωση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Δήμος μας έχει 25 τ.μ πρασίνου ανά κάτοικο.
  • Ο κοντινότερος πυροσβεστικός κρουνός βρίσκεται πάνω από 300 μ. από τον οικισμό του Βλητικού Σταθμού, ο οποίος περιβάλλεται από δάσος.

Ενώνουμε τη φωνή μας με Σωματεία και φορείς της Αττικής, ορειβατικούς, περιβαλλοντολογικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους, και απαιτούμε άμεσα ουσιαστικά μέτρα αντιπυρικής προστασίας.

  • Έστω και τώρα, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού μας.
  • Να ελεγχθεί άμεσα η λειτουργικότητα του δικτύου υδροδότησης και των κρουνών και αντλιοστασίων, να καλυφθούν οι ανάγκες με νέα αν απαιτείται.
  • Άμεση αποκατάσταση και αποζημίωση στο 100% των ζημιών και καταστροφών που υπέστησαν οι λαϊκές οικογένειες.
  • Γενναία κρατική χρηματοδότηση στους Δήμους με μόνιμο προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών πρόληψης και αντιπυρικής προστασίας.
  • Ενιαίος, σύγχρονος αντιπυρικός σχεδιασμός με ευθύνη του κράτους και βάρος στην πρόληψη.
  • Να καταργηθεί το αντιδραστικό πλαίσιο για τα δάση και τις χρήσεις γης που εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η υπόθεση της πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιές αφορά όλο τον λαό της Αττικής, αφορά την ίδια τη ζωή μας και την ποιότητά της.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.