Είμαστε εδώ, ζωντανοί! Της Ηλιάννας Πεσσάρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ηλιάννα Πεσσάρη

Η αντίφαση είναι μέρος της ίδιας της ζωής. Το δίπολο, το αντιθετικό, οι δύο διαφορετικές οπτικές, οι δύο αντίθετες δυνάμεις, οι δύο όψεις στο ίδιο νόμισμα.

Χρειάζεσαι το ένα για να έχεις το άλλο. Χρειάζεσαι το σκοτάδι για να έχεις το φως αλλά χρειάζεσαι και το φως για να έχεις το σκοτάδι.  Χρειάζεσαι το νερό για να καταλάβεις τη γη αλλά χωρίς τη γη το νερό χάνει το νόημα του.

Όλα αποκτούν νόημα μέσα από την αντίθεση, υπάρχουν χάρη σε αυτή.

Η ίδια η ζωή γίνεται πιο σημαντική και ουσιαστική όταν ζήσεις μια εμπειρία που σε φέρνει κοντά στο θάνατο.

Μακάρι να μπορούσαμε να ζούμε μόνο στη μια πλευρά, έτσι για το πιο εύκολο της υπόθεσης. Αλλά ταυτόχρονα αναζητώντας το πιο εύκολο, θα χάναμε το νόημα εντελώς. Αν ζεις μόνο στο φως, μετά από λίγο θα χάσει το νόημα του.

Η ζωή αποκτά νέο νόημα όταν περάσεις μέσα από το σκοτάδι. Μπορείς να δεις με νέα ματιά την ομορφιά, τα συναισθήματα σου γίνονται πιο έντονα και πιο αυθεντικά. Τα φωτεινά σημεία έχουν ένα φως τόσο ζωντανό. Όλα σαν να βουλιάζουν στο κέντρο της ύπαρξης σου και να μπορούν να εισχωρούν μέσα σου. Τα νοήματα γίνονται όλα πιο καθαρά και το φως γίνεται πιο αληθινό.

Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη ματιά συνέχεια. Να μπορούσαμε να βλέπαμε τη ζωή σαν να ναι πρώτη φορά, σαν να την κοιτάμε από την αρχή.

Όσο δύσκολο και να ναι, όσο άβολο και όσο ενοχλητικό ώρες ώρες, τιμώ τα αντίθετα αυτής της ζωής, τα δίπολα της, τα σκοτάδια της. Η χαρά χρειάζεται τη θλίψη.

Η ευτυχία μας εμπεριέχει και χαρά και θλίψη.

Για να είμαστε ολόκληροι χρειαζόμαστε όλες μας τις πλευρές ζωντανές, χρειαζόμαστε να συνδεόμαστε με όλο το φάσμα των εννοιών, να εμπεριέχουμε τα δίπολα και τα αντίθετα.

Τιμώ τα αντίθετα γιατί έτσι η ζωή παίρνει νόημα!

Τιμώ τον εαυτό μου που μπορεί και να χωράει όλα!

Τιμώ τη ζωή που έχει όλα αυτά τα διαφορετικά και τα μεγάλα μέσα της!

Και είμαστε εδώ, ζωντανοί!

Ηλιάννα Πεσσάρη  –  www.prosopikianaptixi.gr
Ψυχολόγος, βιωματική ψυχοθεραπεύτρια
“Προσωπική Ανάπτυξη” Χώρος ψυχοθεραπείας και ψυχοδράματος
Ψηλορείτου 11, Καλλιθέα – 2155051995 και 6938165911

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.