Καισαριανή: Η «Αιολία» υπό τους ήχους του ρεμπέτικου τραγουδιού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα εκδηλώσεων με θέμα «Το Ταξίδι στον Κινηματογράφο» για το ρεμπέτικο τραγούδι, από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής.  Κορύφωση των δράσεων αποτέλεσαν οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε το βιβλίου «Ανιχνεύοντας το Ρεμπέτικο» του  Στέφανου Λουκά από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν ζεϊμπέκικο χορό, ενώ στην αρχή ο Στέφανος Λουκάς τόνισε την σημασία του χώρου όπου διεξάγεται η εκδήλωση «σε μία πόλη προσφυγομάνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ρεμπέτικο τραγούδι πρωτακούστηκε στην Μικρά Ασία και γεννήθηκε στα αστικά κέντρα. Οι πρόσφυγες ερχόμενοι στον ελλαδικό χώρο, μεταφέροντας τον πολιτισμό τους, μετέφεραν και το ρεμπέτικο, τραγούδι της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων».

Ακολούθησε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση με σημαντικές απαντήσεις στο αν το ρεμπέτικο αποτελεί τραγούδι των περιθωριακών ή των λαϊκών στρωμάτων , πως εξελίχθηκε, αν επέδρασαν διαφορετικοί λαοί με την μουσική τους, με ποιον τρόπο παρουσιάζει τη γυναίκα, πώς συνδέεται με το εργατικό κίνημα και άλλα πολλά που αναλύονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ιστορικό «Χάραμα» και τους μεγάλους καλλιτέχνες που πέρασαν από το πάλκο του, όπως ο Τσιτσάνης και η Μπέλλου. Αλλά και στην αστική τάξη που κυνήγησε το ρεμπέτικο, προσπάθησε να το αλλοιώσει, αλλά δεν το περιόρισε. Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση ρεμπέτικων τραγουδιών, κρασί και μεζέ που παρείχε το κυλικείο του κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Κατημερτζής και Σπύρος Τζόκας, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Σάμιος, μέλη της δημοτικής αρχής, πλήθος κόσμου και φορέων της πόλης.

Την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις «έκλεισαν» με την ταινία «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, ενώ ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Καισαριανής Στέφανος Πλάκας διάβασε εκ μέρους της Ένωσης Σκηνοθετών Δημιουργών την καταγγελία για την απροκάλυπτη παρέμβαση της Ισραηλινής Πρεσβείας στο περιεχόμενο κινηματογραφικών φεστιβάλ και ταινιών στην χώρα μας.

Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας παρακάτω:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=517077344401776&set=a.128590773250437

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.