EDITORIAL – Φύλλο #33

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γεια σας Αγαπητοί μας φίλοι, αναγνώστες,

μέσα από την καρδιά μας, σας ευχόμαστε “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, με υγεία, χαρές και εκπλήρωση όλων των ονείρων και όλων των επιθυμιών σας!

Σας παρακαλούμε να εκλάβετε αυτή την ευχή ως απολύτως ειλικρινή, διότι μ’ αυτά που γίνονται, μπορεί να νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε!

Δυστυχώς, το δούλεμα πάει σύννεφο!

Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε το μήνα και μας λένε ότι  η φέτα έχει 6, 28 ευρώ το κιλό!

Τα μαφιόζικα κυκλώματα με Σ.Δ.Ι.Τ. (Συνεργασία Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα) ρημάζουν τον τόπο! Και δεν είναι μόνον οι περιπτώσεις σαν αυτή της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας. Δείτε τι γίνεται με τις τιμές στα Σούπερ Μάρκετ, τι γίνεται στην Υγεία και στα φάρμακα, στην Παιδεία, τι γίνεται με τα ενοίκια, δείτε τι γίνεται στην Δ.Υ.Π.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) με τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες – φαντάσματα… Τέλος δεν έχουν τα “καλά” που που μας προσφέρουν οι κυβερνώντες – προστάτες μας!

Κι’ επειδή είναι μεγαλόκαρδοι, είπαν να σώσουν και κάποιους άλλους στον κόσμο!

Στηρίζουν, μ’ όλους τους “πολιτισμένους” του πλανήτη, την γενοκτονία των Παλαιστινίων από το “σύμμαχο” Ισραήλ.

Εξοπλίζουν το φασίζον καθεστώς του Κιέβου, “ξεβρακώνοντας” αμυντικά τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη!

Αντιλαμβάνεστε, βέβαια, ότι μετά θ’ αρχίσουν να λένε πως η χώρα έχει ανάγκες και θα χρεώσουν και τα τρισέγγονά μας με νέους εξοπλισμούς απ’ τους γνωστούς εμπόρους όπλων!

Είναι όμως και πονόψυχοι! Θα φτιάξουν, λένε, ψηφιακό σχολείο! Για τα παιδιά μας  “ρε γαμώτο”! Τι κι αν πέφτουν σοβάδες στα σχολεία, τι κι αν δεν υπάρχουν δάσκαλοι, τι κι αν ανθίζει η παραπαιδεία! Ψηφιακή εκπαίδευση, ψηφιακή ζωή! Κι άσε την πραγματικότητα να μας πεθαίνει!

Παρ’ όλα τούτα, εμείς ευχόμαστε στα παιδιά μας ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις επερχόμενες εξετάσεις τους!

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, προσπαθούν να μας πείσουν, πως  όλα θα τα λύσει η Ενωμένη Ευρώπη και μας καλούν να τους ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές! Ποια Ευρώπη; Αυτή η Ευρώπη που διαλύεται; Η Ευρώπη, σκυλάκι των οικονομικών κολοσσών και έρμαιο των Αμερικανών; Η Ευρώπη που αποβιομηχάνισε την Ελλάδα και διάλυσε την αγροτική μας οικονομία;

Δεν “τσιμπάμε” κι ας ξέρουν όλοι αυτοί οι “προστάτες” μας, ντόπιοι και ξένοι:

Εμείς θα ζήσουμε και θα παλεύουμε για μια αξιοπρεπή ζωή για μας, τα παιδιά μας και για όλα τα παιδιά του κόσμου! Για ένα καλοκαίρι της ζωής μας !

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.