Φορολογικές Δηλώσεις 2024. Της Αθηνάς Σφυρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυλαία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η οποία άνοιξε την πύλη της για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2023 με προθεσμία υποβολής 30/07/2024.

Και καθώς η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έχει ξεκινήσει, νέοι κωδικοί, καινοτομίες και αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, διαφαίνονται να έχουν εισαχθεί από  το Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Πιτσιλή, φέτος έγιναν σημαντικές αλλαγές. Οι αλλαγές αφορούν βασικά στον τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών οι οποίοι από φέτος φορολογούνται με το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα, καθώς και στις κατηγορίες των φορολογουμένων που απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος.

 Νέες λειτουργίες

Στα πλαίσια των νέων λειτουργιών έχει καταστεί υποχρεωτική η καταχώρηση του ΙΒΑΝ στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ, προκειμένου σε περίπτωση επιστροφής φόρου να πιστώνεται άμεσα στον δικαιούχο.

Αντίστοιχα, γίνεται υποχρεωτική η καταχώριση IBAN για τους φορολογικούς κατοίκους αλλοδαπής που δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ και για τους οποίους θα προκύψει δικαίωμα επιστροφής φόρου από τη δήλωση.

 Επιτάχυνση επιστροφών και συμψηφισμών φόρου

Επιπλέον, επιταχύνονται ακόμα περισσότερο οι συμψηφισμοί και οι επιστροφές φόρου, καθώς και οι πληρωμές των ποσών, ως εξής:

Επιστροφές φόρου εισοδήματος σε φορολογούμενους που δεν έχουν φορολογικές ή ασφαλιστικές οφειλές ή δέσμευση ενημερότητας, θα αποστέλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος για άμεση επιστροφή σε εβδομαδιαία βάση.

Επιστροφές φόρου εισοδήματος σε φορολογούμενους που δεν έχουν ασφαλιστικές οφειλές ή δέσμευση ενημερότητας και έχουν φορολογικές οφειλές, θα συμψηφίζονται κεντρικά το 1ο και το 3ο δεκαήμερο κάθε μήνα, αρχής γενομένης από 12/5/2024.

Ο επιπλέον φόρος, για όσους προκύπτει, θα πρέπει να εξοφληθεί σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται έως το τέλος Ιουλίου και η τελευταία έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2024.

Στην περίπτωση που κάποιος φορολογούμενος έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει εφάπαξ το σύνολο του φόρου, τότε θα τύχει έκπτωσης 3% αρκεί αυτό να το πράξει έως τις 31 Ιουλίου.

 Νέο Ε3

Το νέο Ε3 έχει προσυμπληρωμένους κωδικούς για τα έσοδα και τα έξοδα, για ενεργούς τραπεζικούς επαγγελματικούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των POS της επιχείρησης.

Ωστόσο, οι κωδικοί του Ε3 δεν είναι «κλειδωμένοι», με τους φορολογούμενους να έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν για διορθώσεις, μέχρι να γίνει η οριστική υποβολή του εντύπου.

Προσυμπληρωμένες Φορολογικές Δηλώσεις

Χρειάζεται προσεκτικός έλεγχος και ιδιαίτερη προσοχή από τους φορολογούμενους που έχουν λάβει προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις από την ΑΑΔΕ, καθώς σε περίπτωση που οι αυτόματες δηλώσεις είναι «ελλιπείς» θα χρειαστούν διορθώσεις.

Όσοι δεν το πράξουν εντός της προθεσμίας, η οποία θα είναι η 26η Ιουνίου, η δήλωσή τους θα υποβληθεί αυτόματα, αλλά με ό,τι στοιχεία έχει συγκεντρώσει και έχει προσυμπληρώσει η ΑΑΔΕ, και καθώς θα έχει λήξει η προθεσμία υποβολής, οι τροποποιητικές θα είναι εκπρόθεσμες και υπό προϋποθέσεις θα επιφέρουν και πρόστιμα.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26η ΙΟΥΛΙΟΥ

Αθηνά Σφυρή – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.