EURO 2024 & Εθνική Ελλάδος. Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γιώργος Ζαχαρόπουλος,

Για άλλη μια χρόνια, η εθνική μας δεν κατάφερε να δώσει το παρόν σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, έχοντας να προκριθεί σε EURO από το 2012 και σε παγκόσμιο κύπελλο από το 2014. Τι είναι άραγε αυτό που πραγματικά φταίει πίσω από την καθίζηση της εθνικής Ελλάδος;

Βλέποντας τα πράγματα ιστορικά, την εθνική μας ομάδα, μέχρι να γίνει ευρέως γνωστή με το θαύμα του 2004 και τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, κανείς δεν την υπολόγιζε.

Ας σταθούμε όμως στο μετά…

Μετά το έπος του 2004, όλα έδειχναν πως η εθνική ήρθε για να μείνει. Πράγματι, χωρίς να εντυπωσιάζει για μια δεκαετία, έδινε το παρόν σε όλες τις εθνικές διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τη μεγάλη πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014, και μάλιστα να βρίσκεται μια ανάσα από τους 8, χάνοντας την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Κόστα Ρίκα. Από εκείνη όμως την περίοδο και μετά, τα πράγματα πήραν μια πολύ δυσάρεστη τροπή. Στα προκριματικά για το EURO 2016, η εθνική μας γνώρισε, μεταξύ άλλων, μια από τις πιο ταπεινωτικές και απρόσμενες ήττες στην ιστορία της, από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των νησιών Φερόε και μάλιστα μέσα στην έδρα μας. Από εκεί κι έπειτα, δεν καταφέραμε ποτέ να βρεθούμε σε καμία διοργάνωση, μένοντας εκτός Μουντιάλ 2018, EURO 2022, Μουντιάλ 2022 και εν τελεί και στο EURO 2024 που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία.

Φταίει η φουρνιά των παικτών; Ίσως… Αλλά πόσο φταίει, έχοντας παίκτες που το 90% αγωνίζεται σε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες; Φταίνε οι αμέτρητοι προπονητές που έχουμε αλλάξει όλη αυτή τη δεκαετία; Ίσως.. Φταίει ο κόσμος που έχει μειωθεί αισθητά και δεν είναι πια στο πλευρό της εθνικής;  Ίσως…  Όμως, αυτή που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η αστάθεια της με τις εσωτερικές διαμάχες, τις κόντρες και τα λάθη που μας διέσυραν διεθνώς, και ακόμα συμβαίνουν, ευθύνεται για τη μεγάλη πτώση της εθνικής. ΟΛΗ η μιζέρια και η αβεβαιότητα αντικατοπτρίζεται στην εθνική μας ομάδα, με μεγαλύτερη απόδειξη, την αλλαγή 10 προπονητών μέσα σε 10 χρόνια!

Πώς μια ομάδα, και ιδιαίτερα μια εθνική ομάδα, όπου ο χρόνος μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι πολύ πιο λίγος, σε σχέση με τις συλλογικές ομάδες τους, να έχει χημεία και να «δέσει», όταν δεν έχει έναν προπονητή που να τη γνωρίζει και έχει κυρίως το χρόνο να τη γνωρίσει, είτε με λάθη, είτε με σωστά;

Κλείνοντας, από την Εθνική μας ομάδα σίγουρα δε λείπει το ταλέντο. Υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές που αποδεικνύουν την αξία τους στα μεγάλα πρωταθλήματα. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι, οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες δυστυχώς δείχνουν να έχουν «αλλεργία» στους Έλληνες, να δώσουν χρόνο και ευκαιρίες σε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με μια σταθερή και αξιοπρεπή ομοσπονδία και δίνοντας βάση στις ακαδημίες των επόμενων εκπροσώπων της εθνικής, σίγουρα θα επιστρέψουμε και πάλι εκεί που αξίζουμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.