Εξαγγελίες Μητσοτάκη που δεν βελτιώνουν την ζωή μισθωτών και συνταξιούχων. ΑΠΕΡΓΙΑ από την ΑΔΕΔΥ στις 9 Απριλίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο πρωθυπουργός με την νέα ηγεσία του υπ. εθνικής οικονομίας και οικονομικών

Η μακροοικονομική πορεία της χώρας με πάνω από 2 δις έξτρα έσοδα στα ταμεία του κράτους το 2024 και ακόμα μεγαλύτερα να αναμένονται το 2025, δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο, έτσι ώστε να μπορεί να αλλάξει το μίγμα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Όμως σύμφωνα με την μέχρι τώρα πολιτική αυτό δεν διαφαίνεται από πουθενά. Η κυβέρνηση επιμένει να συνεχίζει την σφικτή οικονομική πολιτική όταν πρόκειται για μισθούς και συντάξεις.

Αυτό διαφάνηκε και από την σημερινή επίσκεψη  του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη  στο υπουργείο εθνικής οικονομίας και οικονομικών  στο πλαίσιο της ανάληψης τον καθηκόντων της νέας ηγεσίας του υπουργείου μετά τον ανασχηματισμό.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται αποδίδει καρπούς, με την άντληση πρόσθετων εσόδων ύψους 2 δισ. ευρώ το 2024, τα οποία –όπως διαβεβαίωσε– θα επιστρέψουν στην κοινωνία. (Πότε άραγε;). Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται μεθοδικά για τη μείωση της φοροδιαφυγής και τη δίκαιη κατανομή των οικονομικών ωφελημάτων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως “οι αριθμοί ευημερούν, αλλά γνωρίζουμε πως πολλοί συμπολίτες μας δυσκολεύονται, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης θα κριθούν σε 2,5 χρόνια, από τις αυξήσεις μισθών και τις μειώσεις φόρων”.

Ξέχασε βέβαια ο κ. πρωθυπουργός να αναφέρει πως  επτά χρόνια από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, η αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική και οι μνημονιακοί νόμοι που επιβλήθηκαν, όπως και  η μείωση μισθών και συντάξεων συνεχίζονται και εφαρμόζονται ακόμη από την κυβέρνηση του.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης τόνισε ότι “θα συνεχιστεί η καλή δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής και σημείωσε πως ανεξαρτήτως των διεθνών προκλήσεων θα επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. «θα συνέχουμε στους ίδιους χρόνους. Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και θα χτίσουμε πάνω σε ό,τι έχει δημιουργηθεί”.

Δεν είπε τίποτα ο νέος υπουργός για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων, σχετικά με την επαναφορά μισθών και συντάξεων  και την κατάργηση των μνημονιακών νόμων

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κηρύττει την λιτότητα για μισθωτούς και συνταξιούχους

Δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για να επανέλθουν ο 13ος και ο 14ος μισθός στο Δημόσιο και αντιστοίχως στις συντάξεις ξεκαθάρισε μονότονα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο συνέδριο που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών με θέμα «Η Ευρώπη, η Ελλάδα και ο καταιγισμός των νέων προκλήσεων. Αναζητώντας πλαίσιο αναφοράς».

Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας

 Κηρύττει τη λιτότητα ο κ. Στουρνάρας,  την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι και το κόστος ζωής συνεχίζει να αυξάνεται (είδη πρώτης ανάγκης, λογαριασμοί, μετακινήσεις, δαπάνες για Υγεία και Παιδεία, στέγαση, φόρους, ΕΝΦΙΑ).

Ο κ. Στουρνάρας “επεσήμανε την ανάγκη να αυξηθούν οι επενδύσεις προκειμένου να καλυφθεί το επενδυτικό κοινό της ελληνικής οικονομίας. Όπως είπε τα επόμενα χρόνια αναμένεται να εισρεύσουν  σχεδόν 50 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία από την Ε.Ε (από το Ταμείο Ανάκαμψης και από τα διαθρωτικά ταμεία). Ενώ για το Ταμείο Ανάκαμψης  είπε πως η χώρα  μας δεν πάει άσχημα στην απορρόφηση  καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.»

Η προσπάθεια για δήθεν επανεκκίνηση της κυβέρνησης με τον ανασχηματισμό, είναι σίγουρο ότι θα πέσει στο κενό. 

Τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα,  μισθωτοί, συνταξιούχοι, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και να μην έχουν αυταπάτες. Μόνο η πίεση των δικών τους αγώνων, εάν ενταθούν, είναι η ατμομηχανή που θα αναγκάσει την κυβέρνηση, να ακούσει τα αιτήματα τους και να διαφοροποίηση την ταξική αντιλαϊκή πολιτική της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν να συντηρούνται προσδοκίες των συνταξιούχων, την ώρα που βλέπουν τη σύνταξη τους να εξανεμίζεται πριν βγει ο μήνας, δεν αποκλείεται κάποιο μέτρο για την προσωπική διαφορά που αφορά πάνω από 600.000 συνταξιούχους  να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό στην έκθεση Θεσσαλονίκης και να έχει εφαρμογή από το 2026.

– 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη, 9 του Απρίλη του 2025, από  την ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τετάρτη, 9 του Απρίλη του 2025, υλοποιώντας τη σχετική εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου της 4ης Φεβρουαρίου, με κυρίαρχα αιτήματα:

  • Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού ΤΩΡΑ
  • Πραγματικές αυξήσεις στις αποδοχές μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια και όχι «αυξήσεις» κοροϊδία.

……

Με αφορμή την σημερινή τοποθέτηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος  κ. Γιάννη Στουρνάρα “Δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για να επανέλθουν ο 13ος και ο 14ος μισθός στο Δημόσιο και αντιστοίχως στις συντάξεις“,  για την δίχως τέλος λιτότητας δημοσιεύουμε ένα ποίημα του Μπ. Μπρεχτ που γράφτηκε το 1939, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γραφτεί στις μέρες μας για την Ελλάδα. 

Μπ. Μπρεχτ: Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουν

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά
Θεωρούνε ταπεινό
Να μιλάς για το φαΐ
Ο λόγος; Έχουνε κι όλας φάει……

 Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι
Κηρύχνουν τη λιτότητα
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα
Ζητάνε θυσίες
Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους
Για τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουν
Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο
Λες πως η τέχνη να κυβερνάς το λαό
Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού….

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.