Προσχολική αγωγή: Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Κατωπόδη που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι είναι αποφασισμένη με κάθε τρόπο να προχωρήσει το σχέδιο της για την δίχρονη προσχολική αγωγή, τη στιγμή που εκπαιδευτικοί και σύλλογοι γονέων το καταδικάζουν ο ένας μετά τον άλλο. Χωρίς καμιά ενημέρωση (ούτε καν του Δημοτικού Συμβουλίου!), με κάθε είδους πίεση σε γονείς και δασκάλους, καταγγέλλοντας τους γονείς ως κομματικά υποκινούμενους προχωράνε τους απαράδεκτους σχεδιασμούς.

Τη Δευτέρα 22/6 ύστερα από αίτημα του Σ.Ε.Π.Ε «Ρόζα Ιμβριώτη» και πιέσεις από δημοτικές παρατάξεις η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να δεχτεί την πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα γινόταν «ενημέρωση» σχετικά με το θέμα της προσχολικής αγωγής.
Εξ ’αρχής όμως έψαχνε αφορμές για να μη πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ, όπως και τελικά έγινε, επικαλούμενη λόγους δημόσιας υγείας, παρότι ο αριθμός των παρευρισκόμενων (με τις απουσίες δημοτικών συμβούλων) δεν αποτελούσε κίνδυνο!
Έψαχνε αφορμές γιατί κάτω από το δημαρχείο παρά τις πέσεις των προηγούμενων ημερών είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες δάσκαλοι και γονείς διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των σχολείων, για το στοίβαγμα παιδιών σε ακατάλληλα προκάτ, για τα 25άρια τμήματα, για την κατάργηση βιβλιοθηκών, τμημάτων ένταξης κ.α.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, επανειλημμένως κάλεσε τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του ΔΣ να προχωρήσει τη συνεδρίαση, ωστόσο το προαποφασισμένο, δεν άλλαξε.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τον αγώνα τους, που είναι πέρα για πέρα δίκαιος. Τον αγώνα ώστε τα παιδιά μας να έχουν τη μόρφωση που τους αξίζει σε κατάλληλο σχολικό περιβάλλον! Να μην υποκύψουν στα σχέδια της κυβέρνησης και τους τακτικισμούς της Δημοτικής Αρχής που τα εξυπηρετούν για ακόμα μια φορά!
Υ.Γ Είναι η δεύτερη κατά σειρά κινητοποίηση εκπαιδευτικών και γονέων στο χώρο του Δημαρχείου, που εμφανίζεται η αστυνομία. Μήπως για τη Δημοτική Αρχή οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί της περιοχής αποτελούν κάποιου είδους κίνδυνο;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.