Κουταλάς – Υμηττός Πλήρης εγκατάλειψη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δηµήτρη Σάρολα

Ως δημότης έχω υποχρέωση και καθήκον, να απαιτήσω από τη Διοίκηση του Δήμου και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου την αποκατάσταση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων, τη φύλαξη τους και την απόδοσή τους στους πολίτες.

Στους πρόποδες του Υμηττού, ανάμεσα στο κακόρεμα και τα στρατόπεδα Σακέτα, στα όρια του Δήμου Βύρωνα και μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ορίζεται (χονδρικά) η περιοχή «Κουταλά».
Η περιοχή έλαβε το προσωνύμιο της σύμφωνα με τον Α. Ορλάνδο, από τη γνωστή παλαιά Αθηναϊκή οικογένεια των Κουταλάδων. Η λαϊκή παράδοση θέλει, όμως, να σχετίζεται με ένα άθλο του Ηρακλή και συγκεκριμένα την εξολόθρευση του λιονταριού του Κιθαιρώνα. Ο Ηρακλής φέρεται να εναπόθεσε στους πρόποδες του Υμηττού το τεράστιο ρόπαλό του από γερό ξύλο (την κουτάλη) με το οποίο σκότωσε το λιοντάρι και από τότε η περιοχή αποκαλείται Κουταλάς.
Περίπου στα διακόσια μέτρα από την Κατεχάκη αρχίζει ο δασικός δρόμος που διασχίζει την περιοχή και τελειώνει στην Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Κουταλά. Η χρονολογία κατασκευής της μονής τοποθετείται στις αρχές του 15ου αιώνα μΧ , κάπου στο μεταίχμιο μεταξύ υστεροβυζαντινής- μεταβυζαντινής εποχής.
Σήμερα αποτελεί μετόχι της Ι.Μ Πετράκη και λειτουργεί ως γυναικεία μονή (στοιχεία από την ιστοσελίδα byzantine Athens).
Ας ξαναγυρίσουμε όμως, στην αρχή του περιπάτου μας. Ένα φυλάκιο στην είσοδο, σε μαύρο χάλι σε προδιαθέτει για το τι θα δεις παρακάτω.

Λίγο πιο πέρα σε μια ταμπέλα αναγράφεται: «Δήμος Βύρωνα αθλητικό κέντρο Κουταλά, γήπεδο τένις, μπάσκετ, μίνι ποδοσφαίρου, αναψυκτήριο».
Πραγματικά, πριν αρκετά χρόνια, κάποτε, όλα αυτά που γράφονται στην ταμπέλα της εισόδου όπως επίσης και μία παιδική χαρά λειτουργούσαν. Μέσα στο πράσινο, στον καθαρό αέρα ήταν μια όαση για παιδιά και γονείς του Βύρωνα και όχι μόνο. Δυστυχώς σήμερα εκείνο που αντικρίζει κάποιος είναι η πλήρης ερήμωση, εγκατάλειψη και καταστροφή όλων των εγκαταστάσεων. Τα γήπεδα θυμίζουν οργωμένο χωράφι, οι μπασκέτες είναι σπασμένες, η παιδική χαρά κατεστραμμένη, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας φύλακας, καμία μέριμνα για το χώρο.

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,
Θεωρώ και πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί και ό χώρος να ξαναγίνει λειτουργικός, να αποκτήσει και πάλι ζωή. Πιστεύω ότι αυτό θα το ζητάνε και εκατοντάδες συμπολίτες μου, τα παιδιά που θέλουν να παίζουν εκεί, οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που θέλουν να αθλούνται. Προφανώς για το σημερινό χάλι ευθύνες έχει κυρίως ο Δήμος και το δασαρχείο.
Ως δημότης λοιπόν έχω υποχρέωση και καθήκον, να απαιτήσω από τη Διοίκηση του Δήμου και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου την αποκατάσταση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων, τη φύλαξη τους και την απόδοσή τους στους πολίτες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.