“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ” προς το Δημοτικό συμβούλιο 21/7/2020 Πρόταση ψηφίσματος για Αγιά Σόφια & κατά της τουρκικής αυθαιρεσίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρόταση της δημοτικής παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ” προς το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΥΡΩΝΑ να εκδοθεί ψήφισμα για την Αγιά Σοφιά, κατά της Τουρκικής αυθαιρεσίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα απηχώντας τα πατριωτικά αισθήματα των συμπολιτών μας, θεωρεί καθήκον του να καταδικάσει με αγανάκτηση και αποτροπιασμό την προσβλητική για το έθνος μας και αντίθετη με κάθε έννοια σεβασμού της ιστορικής μας κληρονομιάς, κατάπτυστη ενέργεια του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν να μετατρέψει την Άγια Σοφιά σε μουσουλμανικό τέμενος.
Δυστυχώς, οι μέχρι τώρα «χλιαρές», «ανώδυνες» και βερμπαλιστικές αντιδράσειςτης συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας στην θρασύτατη αυτή ενέργεια, παρά το γεγονός ότι η ΆγΙα Σοφιά, εκτός από σύμβολο του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού, έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καταδεικνύουν με τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ότι η χώρα μας θα πρέπει να αναλάβει την εθνική υποχρέωση της δέουσας αντίδρασης στην προκλητικότατη απόφαση του Τούρκου Προέδρου, χωρίς η αντίδρασή της αυτή να εξαρτάται από τις ιδιοτελείς επιδιώξεις των εκπροσώπων του διεθνούς παράγοντα, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η ανίερη και ανόσια αυτή ενέργεια τελεί σε συνέχεια διαρκών προκλητικών ενεργειών των «φίλων» μας γειτόνων ενάντια στην εθνική μας ακεραιότητα και κυριαρχία.
Τούτο σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο παθητικής στάσης από πλευράς της χώρας μας, αφού, όπως είναι γνωστό σε όσους έχουν στοιχειώδη γνώση της ιστορίας, η Τουρκία διαχρονικά εκλαμβάνει οιαδήποτε έναντι των προκλήσεών της «ψύχραιμη» αντίδραση της Ελλάδος, ως ένδειξη αδυναμίας, με μόνιμη συνέπεια την περαιτέρω τουρκική αποθράσυνση.
Απαιτείται λοιπόν μία δυναμική αντίδραση από την χώρα μας και όχι αναιμικές αντιδράσεις, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει την λήψη οιουδήποτε πρόσφορου μέτρου κατά της Νεοοθωμανικής λαίλαπας η οποία μας απειλεί και προσβάλλει την ιστορία μας και την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία.
Η τούρκοι ανέκαθεν ενεργούσαν ως θύτες και υποδυόντουσαν τα θύματα. Δεν γίνεται πλέον αποδεκτό, απέναντι στον νεοοθωμανισμό που προωθεί ο ανιστόριτος Ερντογάν, να μας διαφεύγει η εγκληματική στάση του γενοκτόνου κεμαλικού παρελθόντος της τουρκίας. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!!!
Η Άγια Σοφιά είναι ένα σύμβολο άρρηκτα συνδεδεμένο με το ένδοξο ιστορικό μας παρελθόν και αποτελεί ιστορικό, εθνικό και ελληνορθόδοξο μνημείο. Το γεγονός ότι προ έξι σχεδόν αιώνων κατακτήθηκε από τους βάρβαρους κατακτητές, τούτο ουδόλως επηρεάζει την τεράστια σημασία της για τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη καθώς και το εθνικό μας χρέος να υπερασπιστούμε αυτήν ως ελληνικό θησαυρό. Η Δύση, δυστυχώς, ανέκαθεν ήτο ζηλόφθονη απέναντι του Βυζαντινού μεγαλείου και του εν γένει ελληνικού πολιτισμού και πρέπει πρώτα εμείς να δεικνύουμε την ισχύ μας και όχι να παρακαλάμε για προστασία. Άλλο η αναζήτηση συμμαχιών και άλλο η αναζήτηση πατρόνων. Η εθνική αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα!!!
Η ιστορική μας πορεία ως έθνους ανά τους αιώνες, έχει αποδείξει ότι όταν αποφασίσουμε να αντιταχθούμε σε θρασύτατες απειλές και προκλήσεις, πάντοτε καταφέρνουμε να δώσουμε την δέουσα απάντηση σε κάθε επιβουλευόμενο τα όσια και ιερά μας.
Με οδηγό λοιπόν αυτή την διαπίστωση και εμπνεόμενοι από τα διδάγματα των προγόνων μας, ήλθε και πάλι η ώρα να φανούμε αντάξιοι της παρακαταθήκης που μας άφησαν, καθιστώντας σαφές, τόσο σε αυτούς που ονειρεύονται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όσο και στους «πολιτισμένους» εκπροσώπους της διεθνούς κοινότητας οι οποίοι αξιολογούν την σημασία των πάντων με οικονομικά και μόνο κριτήρια, ότι υπάρχουν ιδανικά, τα οποία ευρίσκονται «εκτός συναλλαγής» καθώς και ότι, ως έθνος, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε οιαδήποτε προσβολή των εθνικών μας δικαίων και της εθνικής μας αξιοπρέπειας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.
Για την Δημοτική ομάδα
Ο Επικεφαλής
Χ. Γώγος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.