Εστίες ρύπανσης στο κέντρο του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Θανάση Δουβλέκα, κατοίκου της περιοχής
Στο κτήριο του Ο.Τ.Ε (Κύπρου & Παναγή Τσαλδάρη), αλλά και στο πεζοδρόμιο μπροστά από αυτό, τα περιττώματα των πουλιών δυσχεραίνουν την καθημερινότητα όσων ζούμε ή εργαζόμαστε στη συγκεκριμένη συνοικία της πόλης. Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Δεν χρειάζεται να είναι ειδικός κανείς για να καταλάβει τις δυσκολίες που προκαλούνται όταν σε ένα χώρο στοιβάζονται περιττώματα πουλιών.
Ας ξεκινήσουμε από κάτι απλό αλλά όχι ασήμαντο. Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα ενός κτιρίου καλυμμένου με περιττώματα πουλιών ή ένα πεζοδρόμιο που -χωρίς υπερβολές- έχει αλλάξει χρώμα λόγω αυτού. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα από τους κεντρικότερους δρόμους του Βύρωνα. Η οδός Κύπρου είναι ο δρόμος από όπου διέρχονται οι περισσότερες γραμμές λεωφορείων αλλά και η γραμμή τρόλεϊ που εξυπηρετούν την περιοχή. Η εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης που αντικρίζει όποιος περνάει από το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να αλλάξει άμεσα!
Η δυσοσμία είναι άλλο ένα βασικό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο συγκεκριμένο σημείο. Ειδικότερα τις ημέρες που βρέχει ή κάνει ζέστη, η κατάσταση γίνεται αφόρητη.
Βασικότερο όλων, όμως, είναι το ζήτημα της δημόσιας υγείας. Είναι γνωστό πως η επαφή με περιττώματα πουλιών είναι επιβαρυντικός παράγοντας για την υγεία του ανθρώπου. Πρέπει να καταλάβουμε πως μιλάμε για μια πραγματική εστία μόλυνσης μέσα στην πόλη. Καθημερινά περνάνε από το σημείο εκατοντάδες άνθρωποι. Αν προσθέσουμε σε αυτούς και όσους κατοικούν στις γύρω πολυκατοικίες και όσους εργάζονται στα κοντινά καταστήματα, ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζονται από αυτή την κατάσταση είναι τεράστιος.
Πρέπει να δοθεί άμεσα μια λύση! Οι αρμόδιοι του Ο.Τ.Ε δείχνουν απλώς αδιαφορία, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια η είσοδος και τα πεζούλια του κτιρίου έχουν σταματήσει να καθαρίζονται.

Από πλευράς των υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει απλά μια μετάθεση της ευθύνης προς τον Ο.Τ.Ε. Βέβαια, το πρόβλημα εντοπίζεται και στο πεζοδρόμιο όπως προαναφέραμε, για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Δήμος Βύρωνα. Επίσης, ενώ καθημερινά κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων του Βύρωνα, ο Δήμος δεν φαίνεται πρόθυμος ούτε ως φορέας πίεσης προς τον Ο.Τ.Ε να λειτουργήσει. Το μόνο που γίνεται κάθε δυο περίπου μήνες, είναι οι υπηρεσίες καθαριότητας να ρίχνουν στο σημείο νερό με πίεση. Αυτό όπως είναι λογικό δεν βοηθάει πουθενά γιατί σε λίγες μόνο ώρες παρατηρείται η ίδια εικόνα βρωμιάς. Ίσως κάποιοι θέλουν να ζουν με την ψευδαίσθηση πως έκαναν το χρέος τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.