ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, Ανεξαρτητοποίηση Μουντοκαλάκη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με επιστολή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα 21/7/2020, ο Βασίλης Μουντοκαλάκης, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του με το παρακάτω κείμενο.

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε

Αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαϊου του έτους 2019 στον δήμο Βύρωνα.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και με την τακτική που υιοθετεί ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»

Δηλώνω με βαθειά οδύνη ότι οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ως παράταξη έχουν σφόδρα αγνοηθεί. Ουδεμία προσπάθεια δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, ουδεμία προσπάθεια συγκλίσεων για το καλό της πόλης μας έλαβαν χώρα όλους αυτύς τους μήνες της θητείας μας. Προσωπικά ουδέποτε ένοιωσα ότι αποτελώ μέλος μιας ευρύτερης ομάδας. Συνεχίζω όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι της παράταξής μας να ευρίσκονται σε σύγχυση όσον αφορά τα θέματα που συζητούνται στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν υπάρχει ουδεμία ενημέρωση από τον επικεφαλής, ο οποίος δρα και κινείται κατά το δοκούν.

Η όποια ενημέρωση μου, γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δικές μου προσπάθειες και από δικές μου πηγές. Βασανίστηκα σκληρά εδώ και μήνες, για να πάρω αυτήν την καθαρά πολιτικού χαρακτήρα απόφαση.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετω και να δικαιώνω την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν ως αντιπρόσωπό τους οι έντιμοι συμπολίτες μου. Θα ασκήσω καλοπροαίρετη κριτική και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντά των δημοτών. Μόνο στους δημότες του Βύρωνα αναφέρομαι και λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια,

Ήμουν και παραμένω οπαδός μιας άλλης κουλτούρας! Στη δική μου κουλτούρα οι αξίες και οι συνειδήσεις δεν διαπραγματεύονται!

Έτσι σήμερα ενώπιον του Σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Με τιμή

Βασίλειος Μουντοκαλάκης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.