Υπερασπιζόμαστε τα δέντρα & το περιβάλλον

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αίτημα να μην κοπούν τα δέντρα στο παλαιό Δημαρχείο συναντήθηκαν την Παρασκευή 24 Ιουλίου έξω απ’ αυτό αρκετοί δημότες, που αντιδρούν στην απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου να κοπούν τα δέντρα στον αύλειο χώρο. Απόφαση που ψήφισαν η δημοτική αρχή και η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ».
Τους συγκεντρωμένους ενημέρωσαν για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάρολα Βάσια, Αναστούλης Παύλος και Μαυρόπουλος Τάσος οι οποίοι διαφωνούν με την απόφασή αυτή και ζήτησαν απ’ τους παρευρισκόμενους δημότες, να υπερασπιστούν τα δέντρα και να μην επιτρέψουν στη δημοτική αρχή να υλοποιήσει την απόφαση της.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μουντοκαλάκης Βασίλειος που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Νέα Εποχή Βύρωνα”, Παπαδημητρίου Θανάσης και Τσίακαλος Κοσμάς από την “Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα”. Μοιράστηκε επίσης η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων και συγκεντρώθηκαν υπογραφές διαμαρτυρίας.
Η δημοτική αρχή έχει δηλώσει πως προτίθεται να λειτουργήσει το παλιό δημαρχείο ως μουσείο και με αυτό ως δεδομένο φαίνεται ότι προχωρεί τα σχέδια της για την αναμόρφωση του αύλειου χώρου και περιλαμβάνει και την κοπή των δένδρων. Μάλιστα την Τρίτη 28 Ιουλίου έχει συγκαλέσει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να αποφασίσει την «Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για τις εγκρίσεις εργασιών μικρής κλίμακας-κοπές δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους- για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πρασίνου». Βέβαια οι διαφωνούντες με την κοπή των δεντρων δήλωσαν πως θα πάρουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μην υλοποιηθεί.

Αναμένουμε τις εξελίξεις!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.