Η καταγγελία για τις ασφαλτοστρώσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δημήτρη Σουλιώτη

Η καταγγελία για τη ληστεία των ασφαλτοστρώσεων κατατέθηκε στις 25/8/2020 – από μένα – στον Συνήγορο του Πολίτη που είναι και το κατά νόμο όργανο, αρμόδιο για την έρευνα των καταγγελιών, αναφορικά με τους ΟΤΑ.
Ποτέ δεν θα μπορέσω να καταλάβω την παθητικότητα των τίμιων και προοδευτικών δημοτικών συμβούλων απέναντι στις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ πράξεις αυτής της ληστείας ΚΑΤΑ του ελληνικού λαού και διασυρμού της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, την οποία οι τίμιοι και προοδευτικοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αναλάβει το καθήκον να υπερασπίζονται!
Οι πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις (ΑΠΡΙΛΗ – ΜΑΗ 2020) στον Δήμο Βύρωνα, τις οποίες ήδη έχω καταγγείλει ως μια ωμή απάτη, η οποία διαπράχτηκε μπροστά στα μάτια όλων των δημοτικών συμβούλων, αλλά που κατά ένα περίεργο τρόπο αυτοί παραμένουν ακόμα απαθείς, λες και οι καταχρήσεις της δημοτικής αρχής ΚΑΤΩΠΟΔΗ δεν αφορούν τα παιδιά μας, τον λαό μας, τον ίδιο τον Βύρωνα, τον οποίο εκπροσωπούν, και βέβαια το ίδιο το μέλλον της πατρίδας μας, η οποία παλεύει για να εξελιχθεί σε μια αληθινή δημοκρατική και προοδευτική πολιτεία που αγωνίζεται και νοιάζεται για τον λαό της!
Θέλω να πιστεύω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι εξελέγησαν για να αγωνιστούν για αρχές και ιδανικά, για την υπεράσπιση των ίδιων των συμφερόντων του λαού του Βύρωνα, δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρα, αλλά θα δώσουν το παρόν μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για τις αρχές για τις οποίες εξελέγησαν, για τα αληθινά συμφέροντα των συμπολιτών τους και θα ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο της ληστείας και της απάτης κατά του βυρωνιώτικου λαού, που συνιστούν οι καταγγελλόμενες ασφαλτοστρώσεις!
Πιστεύω ότι το πρώτο καθήκον, που έχουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις, είναι να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ απέναντι στη ληστεία των δημοτικών ασφαλτοστρώσεων οι οποίες διαπράχτηκαν στο Δήμο Βύρωνα με δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατοπώδη. Όλες οι ασφαλτοστρώσεις έγιναν με ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΧΟΣ 2 εκ. ενώ η σύμβαση προβλέπει 4 εκ!…….
Ακόμα πρέπει να ελεγχθεί το μείγμα της ασφάλτου καθώς και εάν πριν την ασφαλτόστρωση οι αντίστοιχοι δρόμοι είχαν φρεζαριστεί!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.