Σχολεία: Οριστικά στις 14 Σεπτεμβρίου -Πώς η 7/9 «κόλλησε» στις μάσκες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 14 Σεπτεμβρίου πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να ανοίξουν όλα τα σχολεία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη χθες 27/8 από το Μέγαρο Μαξίμου και ο λόγος είναι απλός: Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όπως έγραψε χθες η aftodioikisi.gr και όπως επιβεβαιώνεται και από σχετικά έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα, οι μάσκες είναι αδύνατον να βρίσκονται στα σχολεία. «Και χωρίς μάσκες, ειδικά μετά την ‘πατάτα’ με το μέσο όρο των 17 μαθητών, είναι αδύνατον να ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα σχολεία», όπως τόνιζε στην ιστοσελίδα, κυβερνητικός παράγοντας.
Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί πίστωση χρόνου στην Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ), που έχει αναλάβει το εγχείρημα, προκειμένου να προλάβει, έστω την 14η Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, είχε προϊδεάσει γι’ αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου ή σε δύο φάσεις.
Το χρονοδιάγραμμα για τις μάσκες
Όπως έγραψε την Τετάρτη η aftodioikisi.gr, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, εκτιμήθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι «θα έχει παραδοθεί μία μάσκα στην καλύτερη περίπτωση 8-10 Σεπτεμβρίου εφόσον δώσει την έγκριση του το Ελεγκτικό Συνέδριο άμεσα και εφόσον μας δώσουν την ποσότητα που ζητάμε οι προμηθευτές».
Ωστόσο, οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα ίσχυαν σε περίπτωση που ήδη είχε (σ.σ. χθες) δημοσιευθεί Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών. Κάτι τέτοιο, όμως, ακόμη δεν έχει γίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ΕΓΓΡΑΦΟ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα μόλις χθες αργά το βράδυ δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η σχετική απόφαση που ελήφθη στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ την Τετάρτη 26/8.
Αργά χθες το βράδυ δημοσιεύθηκαν επίσης στη Διαύγεια:
– Η ΑΠΟΦΑΣΗ αποδοχής της έκτακτης επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδα για λογαριασμό των Δήμων, με σκοπό την προμήθεια μασκών για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, ύψους 6.195.000,00 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», την οποία καταψήφισαν η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και ο «γαλάζιος» α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και αντίπαλος του Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της Ένωσης, Λάζαρος Κυρίζογλου.
-Η ΕΓΚΡΙΣΗ της διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
4,1 εκατ. μάσκες στα σχολεία
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ΕΓΓΡΑΦΟ που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, έως την 14η Σεπττεμβρίου, πλέον, πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία 1.367.281 μάσκες (σ.σ. μία μάσκα ανά μαθητή) και τις επόμενες ημέρες ακόμη 2,7 εκατ. δηλαδή, συνολικά 4,1 εκατ, μάσκες.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.