Φωτιά στις Μυκήνες. Εκτενή ρεπορτάζ από πολλά διεθνή και λίγα ελληνικά ΜΜΕ…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παγκόσμιας εμβέλειας ΜΜΕ έγραψαν για την πυρκαγιά στις Μυκήνες: «Μεγάλη φωτιά στον τάφο του Αγαμέμνονα»

Απογοητευτικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στις Μυκήνες, όπου η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (30/08) και πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο.
Δείτε φωτογραφίες

Εκτενή ρεπορτάζ από διεθνή ΜΜΕ
Την ώρα που τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ δεν προέβαλαν το γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας μέσα Ενημέρωσης έσπευσαν να αναρτήσουν στις ηλεκτρονικές σελίδες τους την είδηση με λεπτομερές ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για «μεγάλη φωτιά στον τάφο του Αγαμέμνονα».
Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο ότι κάθε χρόνο η χώρα μας μαστίζεται από πολλές δασικές πυρκαγιές.
Περισσότερα: koutipandoras.gr


Μικρό το κακό… κατά το ΥΠΠΟ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, έγινε η μικρότερη δυνατή ζημιά και δεν επλήγησαν σοβαρά σημαντικές αρχαιότητες…

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ευχαρίστησε το προσωπικό της Πυροσβεστικής διότι αντέδρασε σε χρόνο κρίσιμο για τη φωτιά και το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας ενώ αναφέρθηκε και στην άμεση συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, για το συντονισμό της όλης επιχείρησης.

Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει προσωρινά κλειστός μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να εξακριβωθεί ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποκατάστασή του.


Πηγή: newsbomb.gr, koutipandoras.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.