Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το δήμαρχο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:          Το Δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη

Το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Βύρωνα για τον κορωνοϊό

Θέμα: Λήψη ουσιαστικών μέτρων για τη στήριξη της λαϊκής οικογένειας, των μικροεπαγγελματιών της πόλης και την προστασία των εργαζόμενων του Δήμου.

Σε συνέχεια της από 17/3/2020 επιστολής μας και δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού  μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταθέτουμε προς τη δημοτική Αρχή ολοκληρωμένο πλαίσιο άμεσων μέτρων προκειμένου να μην πληγεί για μία ακόμα φορά η λαϊκή οικογένεια, οι μικροεπαγγελματίες της πόλης καθώς και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι του δήμου.

Συγκεκριμένα :

  • Απαλλαγή των οικογενειών από τα τροφεία στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου για όλο το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστοί, όχι μόνο για τον Μάρτιο, όπως έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.
  • Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για όλο το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα.
  • Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το επόμενο εξάμηνο, καθώς και από την καταβολή μισθωμάτων για όσους μισθώνουν δημοτική περιουσία και σήμερα έχουν κλείσει την επιχείρησή τους ( πχ κυλικεία).
  • Απαλλαγή από δημοτικά τέλη και φόρους (τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, φόρος ηλεκτροδοτούμενων) για καταστήματα και επιχειρήσεις για το διάστημα που παραμένουν κλειστά.
  • Άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης για χρέη προς το Δήμο, όπως κατασχέσεις, δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών για επαγγελματίες και ιδιώτες. Να σταματήσουν εδώ και τώρα όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
  • Εξασφάλιση των αποδοχών των εργαζομένων με κάθε είδους σύμβαση ορισμένου χρόνου σε δομές του Δήμου που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, καθώς και στο ΝΠΔΔ του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν και τη Δημοτική Επιχείρηση.
  • Εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέσων προστασίας για τους εργαζόμενους του Δήμου, όπως είχαμε προτείνει στην προηγούμενη επιστολή μας. Ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας και όσους καλούνται να συμβάλλουν στο εξής σε αυτή, πρέπει να περιλαμβάνονται ολόσωμες φόρμες, αδιάβροχες μιας χρήσης, μάσκες υψηλής προστασίας, μάσκες χειρουργικές, ποδονάρια, γυαλιά και γάντια (για ορισμένα από αυτά είναι επιβεβλημένη η χρήση τους κατά την διενέργεια νοσηλευτικών πράξεων καθώς και για εργασίες καθαρισμού κατ’ οικον).
  • Διενέργεια συνεχών απολυμάνσεων σε δημοτικά κτίρια, στο αμαξοστάσιο, σε απορριμματοφόρα, σε κάδους, καθώς σε κοινόχρηστους πολυσύχναστους χώρους, επιπλέον των απολυμάνσεων των πλατειών, της αγοράς και του πάρκου επί της οδού Καραολή και Δημητρίου.
  • Ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας με μόνιμο προσωπικό και κυρίως κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές και οικογενειακούς βοηθούς.
  • Διασύνδεση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου με τις δομές ΠΦΥ που υπάρχουν στο Δήμο, προκειμένου να εξασφαλίζεται εκτός των άλλων, η συνταγογράφηση αναγκαίων φαρμάκων, ιδιαίτερα για ανήμπορους κατοίκους που δεν έχουν οικογενειακό γιατρό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Γείτονας Βαγγέλης

Καλύβας Βασίλης

Βαρσαγάκης Γιώργος

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.