Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή του δήμου Βύρωνα και την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης (ΔΕΑΔΒ Α.Ε), γιατί έκαναν διακοπή εργασίας στους εργαζόμενους.

Καταγγέλλουμε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο την Δημοτική αρχή και την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα ( ΔΕΑΔΒ Α.Ε), γιατί ανέστειλαν μερικώς την λειτουργία μιας κερδοφόρας επιχείρησης, που παρέχει υπηρεσίες – ΚΥΛΙΚΕΙΟ, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΦΗ ΚΑΝΔΥΛΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΩΝ ΜΝΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ – και έκαναν αναστολή συμβάσεων εργασίας (διακοπή εργασίας) σε ένδεκα εργαζόμενους.

Επιδίωξαν και ενέταξαν την Δημοτική Επιχείρηση ΑΕ του Δήμου στο καθεστώς των πληττόμενων μέσω ΚΑΔ ιδιωτικών εταιρειών, για να αποφύγουν την καταβολή μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, ενώ σύμφωνα με την Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/ 11-3-20) και τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου εργασίας, δεν προβλέπεται η ένταξη των Δημοτικών Επιχειρήσεων στο καθεστώς αυτό καθόσον αυτές αποτελούν Νομικά Πρόσωπα ΟΤΑ.
Στόχος τους ένας και μοναδικός, να φορτώσουν στους εργαζόμενους τα βάρη της υγειονομικής πανδημίας. Εντάσσουν τους εργαζόμενους στο πενιχρό επίδομα των 800 ευρώ για 45 ημέρες που καταβάλει το κράτος, ώστε η επιχείρηση να μην έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Έφτασαν στο σημείο σε εργαζόμενες μητέρες μικρών παιδιών που αρχικά τις ενημέρωσαν ότι έχουν άδεια ειδικού σκοπού να τους κάνουν διακοπή εργασίας για να ενταχτούν στο καθεστώς και να πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ, αντί για το σύνολο του μισθού τους.
Ζήλεψαν την αυθαιρεσία του ιδιωτικού τομέα και προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές;
Καταγγέλλουμε αυτή την αντεργατική πολιτική.
Απαιτούμε να καταβληθεί στους εργαζόμενους το σύνολο του μισθού τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Να εφαρμοστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ Ά55 11-3-2020 άρθρο 10 που προβλέπει ότι το προσωπικό των ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ του δημοσίου και των ΟΤΑ μεταφέρονται σε υπηρεσίες του Δήμου όσο διαρκεί ο κορωνοϊός. Όσοι εργαζόμενοι έχουν παιδιά σε παιδικούς σταθμούς και σχολικές μονάδες και η λειτουργία τους αναστέλλεται λόγο κορωνοϊού δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού (άρθρο). Καθώς και αυτοί που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες δικαιούνται ειδική άδεια Π.Ν.Π. 14-3-2020 άρθρο 25.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση. Να μην σιωπά και να μην συναινεί σε αντεργατικές πολιτικές στο Δήμο Βύρωνα. Καλούμε την επιθεώρηση εργασίας και τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών να παρέμβουν έτσι ώστε να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την αυθαιρεσία της εργοδοσίας.
6 Απριλίου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.