Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την επαναλειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απολύμανση στα σχολεία που λειτούργησαν αυτή την εβδομάδα
Μάσκες και αντισηπτικά για όλους τους μαθητές και καθηγητές των γυμνασίων και λυκείων του Βύρωνα, που επαναλειτουργούν από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαϊου, παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής που επισκέφθηκε τα σχολεία του Δήμου.
Η αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Πλακίδα, τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Καραγιάννη, Δημήτρη Κόκκαλη και Χρήστο Σπυρόπουλο και τον Πρόεδρο της Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Βασίλη Τζαφά, ενημερώθηκε επίσης από τους διευθυντές των σχολείων για τυχόν ανάγκες της τελευταίας στιγμής, ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων.
Εκτός από την πλήρη επάρκεια μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες και αντισηπτικά σε επιτοίχιες συσκευές σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους) το πρωί της Δευτέρας θα υπάρχουν καθαρίστριες που θα παραμένουν στα σχολεία καθ΄όλη τη λειτουργία τους, εξωτερικοί φύλακες και επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες (σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες). Θα μοιραστεί επίσης, σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς φυλλάδιο οδηγιών για την προστασία τους από τον κορονοιϊό.
Σάββατο (16/5) θα γίνει απολύμανση, από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους χώρους των σχολείων που χρησιμοποιήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα κατά την επαναλειτουργία της Γ ‘ Λυκείου.
Παρά την εύλογη ανησυχία που υπάρχει σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την επανέναρξη των μαθημάτων, η Δημοτική αρχή Βύρωνα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και σε στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και να γίνει απολύτως ομαλά η επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.