Δίχρονη Προσχολική Αγωγή ή Ιλαροτραγωδία με την ευγενική χορηγία των Δήμων Αθηναίων, Βύρωνα, Καισαριανής;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αίτημα του Συλλόγου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» προς Δήμους Βύρωνα, Καισαριανής, Αθηναίων να συζητηθεί ξανά η εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων με παρουσία και τοποθέτηση του Συλλόγου !

Μάρτιος 2018. Θεσμοθετείται η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή.

Ιούνιος 2020: 28 μήνες μετά και 2,5 μήνες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας αναζητούνται αίθουσες και κτήρια να τη στεγάσουν!

Υπάρχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση και έχουν ονοματεπώνυμο. Από τη μια η προηγούμενη κυβέρνηση, του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισε ένα νόμο χωρίς να τον στηρίξει, γιατί δε χρηματοδότησε την ανέγερση νέων νηπιαγωγείων και μόνιμους διορισμούς για τη στελέχωσή τους. Πολιτική που συνέχισε και η σημερινή κυβέρνηση, της ΝΔ, η οποία μάλιστα προωθώντας την αύξηση του αριθμού εγγραφών σε 25 παιδιά ανά τμήμα, θέλει να επιλύσει το θέμα και των υποδομών αλλά και των διορισμών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Από την άλλη έχουμε την Τοπική Διοίκηση, που κλήθηκε να την υλοποιήσει. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, γιατί δεν κατάφερε 2,5 χρόνια τώρα να παρουσιάσει μια αξιόλογη πρόταση.

Βρισκόμαστε στο 2020. Δε νοείται λοιπόν να έχουμε Προσχολική Αγωγή σε containers, σε αίθουσες Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, σε ακατάλληλους παιδικούς σταθμούς, σε μαγαζιά και αποθήκες! Δε νοείται το 2020, αντί να αναβαθμίζουμε τις προϋπάρχουσες δομές, να υποβαθμίζουμε τους όρους των νεότερων.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πολιτική βούληση για Δίχρονη Προσχολική Αγωγή αντάξια των συγχρόνων λαϊκών αναγκών δεν υφίσταται και από την πλευρά της κυβέρνησης αλλά και από την πλευρά των Δήμων! Ακριβό σπορ η Παιδεία, όπως και η Υγεία, που συνθλίβεται στις συμπληγάδες της λογικής κόστους-οφέλους.

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής επιστρέφεται ως απαράδεκτη! Μέσα Ιουνίου και ο Δήμος Βύρωνα ακόμα δεν έχει καταλήξει πόσες αίθουσες χρειάζεται και φυσικά ούτε λόγος για εργασίες. Είχε προϋπολογίσει μόλις 7 αίθουσες (από 13 που έλεγε πρόπερσι και πέρυσι!), αλλά ο αριθμός των πάνω από 700 νηπίων-προνηπίων (δηλ. τουλάχιστον 255 περισσότερα) δε φαίνεται να συμφωνεί. Η πρόταση του Συλλόγου μας για ουσιαστική εφαρμογή της Δίχρονης στον Βύρωνα είναι ότι χρειάζονται τουλάχιστον 14 αίθουσες Γενικής Αγωγής και από μία Ειδικής σε κάθε συγκρότημα με την αναγκαία χωροταξική τοποθέτηση!
Απαιτούμε να αποσυρθούν τώρα από την πρόταση του Δήμου οι 2 αίθουσες προκάτ στην αυλή του 3ου Γυμνασίου! Είναι προφανείς οι λόγοι: ακατάλληλες, χωρίς δική τους αυλή, μέσα στην αυλή του 3ου Γυμνασίου, που ήδη έχει μειωθεί άλλες δύο φορές στο 1/3 της πλέον, συνύπαρξη παιδιών από 4-15 ετών…! Εκτός από τον Σύλλογό μας, την αντίθεσή τους έχουν εκφράσει επίσης ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου και η Ένωση Γονέων Βύρωνα καθώς και η Ζ΄ΕΛΜΕ.
Έχουμε επίσης αρκετές επιφυλάξεις όσον αφορά τον 4ο Παιδικό Σταθμό σχετικά με την ικανότητα λειτουργίας 2 τμημάτων, της μικρής αυλής του καθώς και αν η απόσταση γειτνίασής του με παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων παρέχει την αναγκαία ασφάλεια! Στην περιοχή του Καρέα οι ανάγκες ικανοποιούνται με τη λειτουργία 2 ακόμη τμημάτων, αντί του ενός που εισηγείται η Δημοτική Αρχή.
Η πρόταση του Δήμου Βύρωνα δε στοιχειοθετείται και χωροταξικά, αφού δε λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες του πυκνοκατοικημένου κέντρου της πόλης του. Οι 2 (;) αίθουσες του 4ου Παιδικού Σταθμού, που έτσι κι αλλιώς είναι ακατάλληλες, είναι και λίγες για να καλύψουν αυτή την ανάγκη!
Εν κατακλείδι η κτηριακή πρόταση για εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής στον Βύρωνα και δεν χωρά όλα τα παιδιά και οδηγεί αναπόφευκτα σε μετακίνηση νηπίων, προνηπίων και γονιών!
Να σημειωθεί ότι η σημερινή δημοτική αρχή συνεχίζει για δεύτερη φορά τη θητεία της και το μόνο που έκανε εδώ και τρία χρόνια είναι να λέει ότι συμφωνεί με τη Δίχρονη στα …λόγια γιατί έργα …μηδέν!

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» παλεύουμε αταλάντευτα για ουσιαστική εφαρμογή τώρα πανελλαδικά της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στα Δημόσια Νηπιαγωγεία για όλα τα προνήπια-νήπια, με κρατική χρηματοδότηση & την αναγκαία σύγχρονη κτηριακή υποδομή και διορισμούς!
Με βάση τα παραπάνω, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»:
1) Αιτήθηκε προς τις Δημοτικές Αρχές και τα Δημοτικά Συμβούλια και των 3 Δήμων να γίνει ξανά και ΑΜΕΣΑ θέμα συζήτησης η εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής με τοποθέτηση του Συλλόγου μας σ’ αυτά!
2) Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου για συμμετοχή στη σύσκεψη την Τρίτη 9-6 στις 19:00 στον χώρο του σχολείου.
3) Θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα συντεταγμένα με τις Ενώσεις Γονέων σε εκείνες τις ενέργειες, που να εξασφαλίζουν την εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής με όρους και προϋποθέσεις αναβάθμισης της.
Το παιδί προσχολικής ηλικίας και οι ανάγκες του είναι για μας η προτεραιότητα!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Δριμάλα Θεοδώρα Ο Γ. Γραμματέας Κοπριτέλης Απόστολος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.