Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκπαίδευση, μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναβλήθηκε για τις 23 Νοεμβρίου η συζήτηση για τα θέματα παιδείας που είχε προγραμματιστεί για το δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα στις 21 Οκτωβρίου, μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ότι αποκλείστηκαν από τη συνεδρίαση οι άμεσα εμπλεκόμενοι και ενδιαφερόμενοι, δηλαδή μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. 

Όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή Βύρωνα:

“Στη συζήτηση είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη ή υποβάλλοντας γραπτά υπομνήματα εκπρόσωποι όλων των φορέων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία (γονείς, καθηγητές, μαθητές, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπρόσωποι των σχολικών επιτροπών του δήμου και του σωματείου εργαζομένων).

Η αντιπολίτευση με προσχηματικά και αντικρουόμενα επιχειρήματα όπως (η πρόωρη ή η καθυστερημένη σύγκληση του συμβουλίου, η μη κοινοποίηση υπομνήματος μιας σχολικής μονάδας που όμως δεν είχε κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ή η μη πρόσκληση όλων των Συλλόγων Γονέων ενώ είχε προσκληθεί η Ένωση Γονέων που τους εκπροσωπεί κ.α.) ζήτησε την αναβολή της συζήτησης. Μέριμνα και στόχος της δημοτικής αρχής ήταν η διεξαγωγή μιας ελεύθερης, αλλά παράλληλα συνεκτικής και διεξοδικής συζήτησης πάνω σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της εκπαίδευσης χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Με αίσθημα ευθύνης και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαλότητας και μικροπολιτικών παιχνιδιών, καθώς η παιδεία δεν είναι πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, θα επαναλάβουμε τη συζήτηση σε νέο δημοτικό συμβούλιο στις 23 Νοεμβρίου του 2020 και καλούμε όλους τους φορείς να συμμετάσχουν με ουσιαστικές και εμπεριστατωμένες προτάσεις”.

Σχετικά άρθρα: Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: Αποκλείονται από το Δημοτικό Συμβούλιο οι άμεσα εμπλεκόμενοι για την Παιδεία

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.