Περιποίηση στο σπίτι, μέρος δεύτερο!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120

Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε στο σπίτι μας, αλλά αύτη τη φορά είμαστε πιο προετοιμασμένες. Και αφού το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και ο χειμώνας είναι μπροστά μας, είναι ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Το μαύρισμα τελείωσε και είναι ώρα να «ασπρίσουμε» ξανά και να δώσουμε στο δέρμα μας την απαραίτητη λάμψη που ο ήλιος μας έχει «αφαιρέσει». Εφόσον πλέον νυχτώνει νωρίς, ας αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες σκέψεις και ας απολαύσουμε την χαλάρωση του απογεύματος, εκμεταλλευόμενες το χρόνο μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε για ύπνο.

Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε και το αποτέλεσμα θα φανεί αμέσως στην επιδερμίδα μας! Θα χαλαρώσουν αυτές οι ανεπιθύμητες μεσόφριες ρυτίδες γιατί θα σταματήσουμε για λίγο να πιέζουμε τα φρύδια μας σε αυτό το δασκαλίστικο ύφος. Επίσης οι άλλες, συνήθως πιο έντονες ρυνοπαριγικές που μας ταλαιπωρούν. Και αυτές θα χαλαρώσουν. Έτσι το πρόσωπό μας θα φαίνεται και θα είναι ξεκούραστο και λαμπερό.

Όπως προείπαμε, αυτή την φορά είμαστε πιο προετοιμασμένες. Έχουμε προμηθευτεί τα κατάλληλα προϊόντα και είναι ώρα να τα χρησιμοποιήσουμε όλα. Είναι πολύ σημαντικό, το πρωί, να καθαρίζουμε σωστά και σχολαστικά το πρόσωπό μας. Το γαλάκτωμα δεν είναι μόνο για να βγάζουμε το μακιγιάζ είναι και για να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μας. Απλώστε το λοιπόν στο πρόσωπο και στο λαιμό και αφαιρέστε το με νερό. Κάθε φορά που βάζουμε νερό στο πρόσωπο μας είναι αναγκαίο να βάζουμε λοσιόν. Το νερό είναι αλκαλικό και γι΄αυτό το λόγο αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη. Η λοσιόν επαναφέρει το ph της επιδερμίδας κάνοντας παράλληλα και ενυδάτωση και έτσι σταματάει να μας «τραβάει». Ακόμα και αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε σαπούνι, η χρήση της λοσιόν μετά είναι σωτήρια για την επιδερμίδα μας.

Επίσης, αυτή την περίοδο, λόγω της εποχής, το σώμα μας είναι καλυμμένο αλλά δεν πρέπει να το ξεχνάμε και να το θυμόμαστε όταν ο καιρός θα μας επιτρέψει να το αποκαλύψουμε πάλι. Χρειάζεται και αυτό την περιποίηση του. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο όταν κάνετε μπάνιο. Μπορείτε να κάνετε ένα peeling ή αν δεν έχετε να χρησιμοποιήσετε ελαφρόπετρα με σαπούνι για να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Έτσι θα αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και όσες χρησιμοποιούν ξυραφάκι θα κάνει το ξύρισμα πιο βαθύ και θα κρατήσει και περισσότερο. Όμως, όπως είπαμε, το νερό αφυδατώνει οπότε η χρήση ενυδατικής κρέμας μετά το μπάνιο είναι απαραίτητη. Η αίσθηση της απαλότητας και της λάμψης του ενυδατωμένου σας σώματος σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα peelings που περιέχουν κόκκους πρέπει να χρησιμοποιούνται το πολύ μία φορά την εβδομάδα γιατί «τραυματίζουν» την επιδερμίδα μας και χρειάζεται χρόνος για να παράγει υαλουρονικό και κολλαγόνο ώστε να «γιατρευτεί». Αυτός είναι και ο λόγος που μετά από κάθε απολέπιση είμαστε τόσο φωτεινές.

Ας μην ξεχνάμε ότι η περιποίηση και ο καλλωπισμός μας, αναδεικνύει την ομορφιά μας, καθυστερεί τον χρόνο και πάνω από όλα μας φτιάχνει την διάθεση!

τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.