Μεσοθεραπεία: Θεραπεία ενάντια στο χρόνο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120

τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

Ένα μεγάλο επίτευγμα της κοσμετολογίας είναι η Μεσοθεραπεία που, όπως και αρκετές άλλες θεραπείες, ανακαλύφθηκε «τυχαία». Ο Γάλλος Ιατρός Michel Pistor ήταν αυτός που πρώτος ανακάλυψε και εφάρμοσε τη μεσοθεραπεία πριν από 50 χρόνια περίπου. Ο σκοπός του τότε δεν ήταν να εφαρμόσει θεραπείες για αισθητικούς λόγους, αλλά για να αντιμετωπίσει άλλες παθήσεις και μάλιστα η πρώτη εφαρμογή της μεσοθεραπείας ήταν εναντίον της οσφυαλγίας!

Η μεσοθεραπεία, είτε ενέσιμη είτε μη ενέσιμη, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία περιλαμβάνει πολλά τσιμπήματα, μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες. Οι ουσίες αυτές επιλέγονται από τον ειδικό προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εκάστοτε πρόβλημα. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο πρόσωπο αποτελεί ίσως την ιδανική μέθοδο για να ενυδατωθεί και να τονωθεί το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. Το διάλυμα περιέχει συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και υαλουρονικό, υλικά τα οποία υπάρχουν ήδη στο δέρμα μας. Προσθέτοντας, όμως, την επιπλέον αυτήν ποσότητα, το δέρμα δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό από την επόμενη κιόλας ημέρα. Συνήθως το αποτέλεσμα διαρκεί για πολλές εβδομάδες και άνετα μπορεί κανείς να επαναλαμβάνει τη θεραπεία ώστε να συντηρεί το ωραίο αποτέλεσμα.

Πέραν από τις ευεργετικές ουσίες που περιέχει το κοκτέιλ, το οποίο εκχέεται στο μεσόδερμα (χόριο), δηλαδή ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, τα μικρά αυτά τσιμπήματα διεγείρουν και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η μεσοθεραπεία στο σώμα αντιμετωπίζει με επιτυχία την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα μειώνει και τους πόντους στην περιφέρεια. Το διάλυμα που εκχέεται περιλαμβάνει συνήθως υαλουρονικό, καφεΐνη και άλλα συστατικά. Χρειάζεται μία με δύο συνεδρίες την εβδομάδα για τον πρώτο μήνα. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα, χρειάζεται συντήρηση και γι’ αυτό οι συνεδρίες αραιώνουν σταδιακά σε μία κάθε δύο εβδομάδες, έως ότου φθάσει κανείς να κάνει μία το μήνα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αναίμακτη και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μάλιστα, μπορούμε να επιστρέψουμε από την ίδια ή την επόμενη κιόλας μέρα στην καθημερινότητα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας είναι η χρήση αντιηλιακής κρέμας για κάποιες ημέρες μετά την εφαρμογή.

Η επιλογή της μεσοθεραπείας μας δίνει το πλεονέκτημα να καθυστερήσουμε αισθητά τον χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις να αποφευχθεί κάποια δραστικότερη θεραπεία (όπως το Botox) καθώς η επιδερμίδα μας παραμένει πολύ ενυδατωμένη και λαμπερή, οι ρυτίδες αργούν πολύ να κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς όμως να αδρανοποιείται η έκφρασή μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.