Οι παιδίατροι αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με τα παιδιά ανησυχούν ιδιαιτέρως από το γεγονός ότι σε αυτή την καραντίνα τα παιδιά ελαχιστοποίησαν τις βόλτες, τους περιπάτους και γενικότερα κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα καθώς λόγω τηλεκπαίδευσης περνούν πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, τελειώνουν τα μαθήματα αργά το απόγευμα και δεν έχουν όρεξη αλλά ούτε και κουράγιο πολλές φορές να βγουν έξω.

Αυτή η πρακτική είναι επιβαρυντική για τα παιδιά καθώς μένοντας τόσες πολλές ώρες στο σπίτι και με τόσο πολύ καθιστική ζωή, δεν εκτονώνονται, τρώνε και δεν κάνουν τις απαραίτητες καύσεις και γενικότερα δεν κινούνται. Εξίσου σημαντική είναι και η μη έκθεση στον ήλιο άρα και στην βιταμίνη D που προσλαμβάνει ο οργανισμός.

Με μια ανάρτησή της η παιδίατρος Τατιάνα Σπίγγου προειδοποιεί τους γονείς ότι εκτός από τα μαθήματα και την τηλεκπαίδευση, τα παιδιά χρειάζονται για την καλή τους υγεία, αέρα, ήλιο και κίνηση!

Η ανάρτηση της παιδιάτρου

Αέρας, ήλιος, κίνηση!

Με το λοκ ντάουν, τα παιδιά δεν χάνουν μόνο την κίνηση από τις απογευματινές αθλητικές δραστηριότητες αλλά και αυτήν από τα διαλείμματα του σχολείου, ακόμη και την ελάχιστη κίνηση της διαδρομής προς και από το σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Έτσι, τόσο τα μικρότερα παιδιά όσο και οι έφηβοι, δεν μπορούν να εκτονώσουν την οργανική τους ανάγκη για σωματική δραστηριότητα. Όλη αυτή η συσσωρευμένη ενέργεια μετατρέπεται σε άγχος που ξεσπά στο ψυγείο και καταλήγει στο διαδίκτυο.

Εκτός όμως από την κίνηση, τα παιδιά και οι έφηβοι χάνουν και την ευκαιρία να εκτεθούν στον ήλιο κι όπως είναι γνωστό η έκθεση στον ήλιο, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, είναι αυτή που καταλήγει στην παραγωγή της πολύτιμης βιταμίνης D. Συζητώντας με γονείς, διαπιστώνω ότι τα περισσότερα παιδιά, τώρα που παρακολουθούν τα μαθήματα διαδικτυακά, συχνά δεν βγαίνουν καθόλου έξω στη διάρκεια της μέρας! Οι –αδικαιολόγητοι κατά τη γνώμη μου-περιορισμοί στην κίνηση για άθληση και το κλείσιμο των εξωτερικών παιδικών χαρών, άφησε τα παιδιά στην κυριολεξία σε κατάσταση εγκλεισμού!

Πηγή: infokids.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.