Δ. Βύρωνα: Στηρίζουμε τους επαγγελματίες της πόλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού έχουν πολλές δυσμενείς επιπτώσεις σε ατομικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων έπληξαν την αγορά και τους επαγγελματίες του Βύρωνα που έκλεισαν τα καταστήματα τους για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος Βύρωνα στηρίζοντας τους επαγγελματίες της πόλης που δοκιμάζονται εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω κορωνοϊού, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζει να υφίσταται η ρύθμιση για απαλλαγή των καταστημάτων από δημοτικά τέλη για όσο καιρό παρέμειναν κλειστά κατά τη διάρκεια και της 2ης καραντίνας.

Ο τρόπος και η διαδικασία υπολογισμού, της παραπάνω απαλλαγής, γίνεται μέσω της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Βύρωνα: https://eservices.dimosbyrona.gr/login.

Όσον αφορά τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ισχύει μείωση κατά 50% για το 2021, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστά.  

Δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά να στηρίζουμε την τοπική αγορά και να υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας !

Τώρα λοιπόν που ξανάνοιξαν τα καταστήματα, επιλέγουμε να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας!

Ας υποστηρίξουμε το γείτονα, το φίλο, τον συμπολίτη τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μας.

Είναι θέμα αλληλεγγύης!  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.