Κρούσματα κορωνοϊού σε Δημοτικά Σχολεία στην Α’ Αθήνας – 1 επιβεβαιωμένο στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

https://dimoskaipoliteia.gr/2021/01/29/tilergasia-paratasi-kai-episima-eos-tis-28-2/

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου Ρόζα Ιμβριώτη, λίγες εβδομάδες αμετά το άνοιγμα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα στοιχεία για τα κρούσματα κορωνοϊού είναι αποκαλυπτικά. Εκατοντάδες τμήματα και σχολεία έχουν κλείσει πανελλαδικά, με αρκετά απ’ αυτά να ανήκουν στην Α΄ Αθήνας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπάρχουν τουλάχιστον 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα (4ο Δημοτικό Αθηνών, 4ο Δημοτικό Βύρωνα, 1ο Δημοτικό Καισαριανής…), από τα οποία το ένα αφορά εκπαιδευτικό και τα τρία μαθητές. Επίσης αρκετοί εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε καραντίνα επειδή ήρθαν σε επαφή με κρούσμα.

Ο Σύλλογος τονίζει ότι παρόλο που εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς τηρούν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, με προσωπικό κόστος και ευθύνη προσπαθώντας να κρατήσουν  τα σχολεία ανοιχτά, με 25 μαθητές στην τάξη δε γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις! Επίσης, όταν παρουσιάζεται κρούσμα σε ένα σχολείο, παρά την επίπονη προσπάθεια των συναδέλφων του σχολείου αλλά και τη συνεχή παρέμβαση του Συλλόγου και του γονεϊκού κινήματος, δεν εξασφαλίζεται άμεσα ούτε η αναγκαία διαδικασία για άμεσα, δωρεάν, επαναλαμβανόμενα τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Η δε πλατφόρμα του Υπουργείου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που στέλνει πολλές φορές τους εκπαιδευτικούς σε μονάδες που είναι μακριά για ένα rapid test!

Προμηνύεται η συνέχεια της σχολικής χρονιάς με ανοιγοκλείσιμο σχολείων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκπαιδευτική διαδικασία, τη μόρφωση αλλά και «υγεία» των μαθητών!”, προσθέτει ο Σύλλογος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.