Άστρων Ψιθυρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου, μπαίνουμε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με μια Νέα Σελήνη στις 6/6/2024 στην 16η μοίρα των Διδύμων που σε συνδυασμό με τον Δία που ήδη βρίσκεται στους Διδύμους, κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία μεταξύ μας αλλά θέλουν προσοχή τα ΜΜΜ γιατί είναι ευάλωτα κυρίως αεροπλάνα και πλοία.

Με την Πανσέληνο στην 1η μοίρα του Αιγόκερω στις 22/6/2024 θα έρθει και θα ενεργοποιηθεί όλο το ρεύμα εκείνο που έδωσε τις πρώην  εκλείψεις στα παρορμητικά.

Θα πω καλό καλοκαίρι αν και προμηνύεται καυτό σε όλα τα επίπεδα,  καιρικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό.  ‘Όμως, θα τον διαβούμε τον Ρουβίκωνα.

Κριός
Έχετε μια έφεση σε κάτι που ο αείμνηστος Βασιλάκης ο Κεσογλίδης (Καρράς) έκανε τραγούδι.. εκείνος το βάφτισε ελάττωμα να αγαπάτε λάθος άτομα… θέλει λίγο προσοχή.

Ταύρος
Ήταν όλος ο Μάιος δικός σας αλλά στις 10 Ιούνη, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα εξιδανικεύετε κάθε γνωριμία, όμως με λίγη καλή θέληση θα φτάσετε στον ένα & μοναδικό.

Δίδυμοι
Από τις 26 Μαΐου που ο Δίας ήρθε στο ζώδιο σας και σε συνδυασμό με τον Ερμή που κι αυτός από τις 4/6 περνάει σε σας, όλοι οι Δίδυμοι πετάτε & έχετε άπειρες ευκαιρίες για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας.

Καρκίνος
Στις 18/6 η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και για όσους έχει ήδη ξεκινήσει ένα φλερτ, αυτό θα γίνει σχέση, αλλά και όσοι είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε αυτό που σας ταιριάζει, αυτό το ένα που θα σας πάει στα ουράνια.

Λέων
Από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες θα έρθει και η δική σας τυχερή στιγμή που θα σας αλλάξει γνώμη για το άλλο φύλο, αφού υπόσχεται τα πάντα από την πρώτη σας στιγμή. Σ’ αυτό βοηθάει κι η διαίσθησή σας που προηγείται.

Παρθένος
Η εργασιοθεραπεία σας έχει αποδώσει γιατί και κομπόδεμα κάνετε, και περιμένετε να ‘ρθει αυτό το άτομο που θα γίνει το άλλο σας μισό και θα σας δει με το πρίσμα του έρωτα και όχι το συμφέρον το ατομικό. Ήρθε λοιπόν η ώρα σας τώρα!

Ζυγός
Ο Δίας από 26 Μαΐου είναι στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και όντως δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή για σας λύση σ’ αυτό που σας απασχολεί. Η τύχη θα είναι σύμμαχος με όλα τα δεδομένα ανοικτά.

Σκορπιός
Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και απέναντί σας θα έχετε βοήθεια από πρόσωπα που δεν φαντάζεστε, πρόσωπα κύρους που σας ενισχύουν. Ο Ερμής όπως κι η Αφροδίτη στον φιλικό Καρκίνο, κάνουν πιο ερωτική την διάθεσή σας. Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης
Με τον Δία απέναντι, αναπτύσσετε και βελτιώνετε τις σχέσεις σας με όλους και έρχονται νέα δεδομένα, νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βοηθήσει και στα οικονομικά να βρεθούν λύσεις φυσικά με τις λιγότερες απώλειες.

Αιγόκερως
Επενδύστε σε καινούριες γνωριμίες στην αγάπη και στον έρωτα, μέσα σ’ αυτόν τον άνεμο ανανέωσης όλον αυτόν τον μήνα και μόνο στο τέλος του θέλει προσοχή, λόγω της Πανσελήνου στις πρώτες σας μοίρες στον Αιγόκερω 1η 2η.

Υδροχόος
Ο Δίας στους Διδύμους ευνοεί την καλλιέργεια στις φιλίες, στις γνωριμίες με το άλλο φύλο, στις μετακινήσεις. Θα έχετε την τύχη όλο τον Ιούνιο με το μέρος σας και θα έρθουν άνθρωποι γύρω σας που θα έχουν πολλά να πουν.

Ιχθύς
Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ενισχύστε την θέση σας και στην οικογένεια, και στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Πάρτε αποφάσεις, αλλάξτε κι απεξαρτηθείτε από βαρίδια. Φτάνει πια ο τζάμπας, πέθανε. Αλλάξτε εσείς, ν’ αλλάξουν όλα!

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.