Πολίτες του Βύρωνα: Με προβλήματα ξεκινά και αυτή η σχολική χρονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε σχολεία και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς τα προβλήματα δηλώνουν παρών. Οι ευθύνες βαρύνουν κυβέρνηση και δημοτική αρχή.
Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, αφου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κτυπά το πρώτο κουδούνι, δέκα ήμερες από το άνοιγμα των δημοτικών παιδικών σταθμών και πολλά από τα προβλήματα σε σχολεία και δημοτικούς σταθμούς παραμένουν.
Για άλλη μια φορά κυβέρνηση και δημοτική αρχή, έχουν ευθύνες, η κάθε μια τις δικές της, με αποτέλεσμα στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη το απόγευμα ο δήμαρχος της πόλης κος Κατωπόδης υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι έχουν γίνει αρκετά πράγματα αλλά υπάρχουν και ελλείψεις που τρέχουμε, προσπαθούμε να καλύψουμε, ώστε να ανταποκριθούμε και να είναι έτοιμα τα σχολεία μας για την νέα χρονιά. Αναφέρθηκε στα ζητήματα που δημιουργούνται από τον κορονοϊό και στην νέα κατάσταση με την εφαρμογή της δίχρονης εκπαίδευσης. Άσκησε κριτική ότι με ευθύνη όχι του Δήμου μέχρι χθες Τετάρτη δεν είχαν έρθει οι μάσκες για τα σχολεία και υπεραμύνθηκε της πολίτικης του Δήμου στην κριτική που ασκείται απο δημοτικές παρατάξεις και συλλόγους γονέων και εργαζομένων, για τα προβλήματα που υπάρχουν.
Ενδεικτικό των προβλημάτων και των πολιτικών που ασκούνται είναι ότι ακόμα και ο αριθμός των καθαριστριών που ενέκρινε το υπουργείο εσωτερικών για το Δήμο Βύρωνα δεν φτάνει για να καλυφτούν όλες οι ανάγκες των σχολείων. Εγκρίθηκαν 22 εργαζόμενες απο τις 30 που ζητούσε ο Δήμος Βύρωνα.
Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την μετατροπή τεσσάρων καθαριστριών από μερική σε πλήρη απασχόληση για να καλυφτούν οι ανάγκες κάτι που υποστηρίχτηκε ομόφωνα και ζήτησε από το υπουργείο εσωτερικών και άλλο προσωπικό για τον καθαρισμό των σχολείων.
Οι δημοτικές παρατάξεις ανέδειξαν όλες τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία, άσκησαν κριτική στην δημοτική αρχή, η κάθε μια από την δική της πολιτική οπτική και για τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες που τοποθετήθηκαν. Ζήτησαν η δημοτική αρχή να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, προς αποφυγή κρουσμάτων κορονοιου και να οργανώσει άμεσα ένα θεματικό συμβούλιο για την παιδεία για να ακουστεί η φωνή όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας κάτι που δεν απεδέχθη ο Δήμαρχος για να γίνει άμεσα.
Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν με την έναρξη των δημοτικών παιδικών σταθμών. Τις καθυστερήσεις που υπάρχουν για τεχνικές παρεμβάσεις και εργασίες που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί, όπως στους 7ο, 3ο, 4ο παιδικούς σταθμούς και ζήτησε να εφαρμοστούν στην πράξη όλες οι οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΔΥ χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Να σημειωθεί ότι το πρωί της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι στο Δήμο προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και διεκδικώντας την λύση τους. Συναντηθήκαν με την δημοτική αρχή και αναμένουν τις ενέργειές της στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν.
Ο πρόεδρος του σωματείου ενημερώνοντας τους εργαζόμενους μετά την συνάντηση και τους κάλεσε να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να παρέμβουν με δυναμικές κινητοποιήσεις εάν χρειαστεί.
Η Ένωση Γονέων Βύρωνα μετά από ανοιχτή συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς, σε ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων:
Μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες της Υπουργού Παιδείας, για το άνοιγμα των σχολείων για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στις 14 Σεπτέμβρη, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, εύλογα προκαλείται ανησυχία στους γονείς, σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών μας.
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν πήρε το παραμικρό μέτρο για τη μείωση των μαθητών ανά αίθουσα, αλλά αντίθετα σύμφωνα και με το Ν. 4692/2020 νομοθέτησε την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα αγνόησε τις προτάσεις του γονεϊκού κινήματος για δωρεάν διαγνωστικά τεστ, μείωση μαθητών, πρόσληψη εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, καθαριστριών. Αποφασιστική μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, ώστε κανένα τμήμα να μην έχει πάνω από 15 μαθητές κι ας αφήσει η Υπουργός Παιδείας τις γνωστές αλχημείες για 17 μαθητές ανά τάξη.
Σχεδιασμός έστω και τώρα για ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων και παιδικών σταθμών αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ. Άμεσα, να αξιοποιηθούν υπάρχοντα κατάλληλα δημόσια και δημοτικά κτίρια, να νοικιαστούν από το δήμο νέα προκειμένου να διαμορφωθούν σε σχολικές αίθουσες για την αποσυμφόρηση των υπαρχόντων σχολικών κτιρίων.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.