Μ. ΜΠΑΝΤΗΣ: Ο Δήμαρχος «κοιμήθηκε» και έχασε την υπόθεση Κοπανά!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. Μ. ΜΠΑΝΤΗ,
επικεφαλής του «Μαζί για τον Βύρωνα»

«Εμείς είχαμε χάσει τον ύπνο μας και κερδήθηκε η υπόθεση πρωτόδικα. Ο Δήμαρχος «κοιμήθηκε» και έχασε την υπόθεση στο εφετείο»

Δ.&Π: Ήταν φανερό στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/6 πως υπήρχε έλλειμμα εμπιστοσύνης προς το Δήμαρχο, για αυτό και ζητήσατε το φάκελο της υπόθεσης Κοπανά. Ποιος είναι ο λόγος που χάσατε την εμπιστοσύνη σας;

Η ενημέρωση των Δημοτικών Παρατάξεων αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα και είναι κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας. Αν μάλιστα το δούμε ως θεσμική ενέργεια, αποτελεί καθήκον κάθε αιρετού, πόσω μάλλον του επικεφαλής μιας Δημοτικής Παράταξης. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, σαφώς και δημιουργείται έλλειμμα εμπιστοσύνης διότι η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και ιδίως του Δημάρχου κ. Κατωπόδη στην υπόθεση Κοπανά, οι πράξεις και οι παραλείψεις που εντοπίσαμε, έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Και εξηγώ. Η έλλειψη εμπεριστατωμένης ενημέρωσης για:

  • το νικηφόρο πρωτόδικο αποτέλεσμα
  • την άσκηση έφεσης από τους ιδιώτες
  • την αλλαγή των νομικών χειριστών της υπόθεσης και
  • την μη εισαγωγήως θέμα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,

δημιούργησαν ουσιαστικά ένα πέπλο σιωπής γύρω από την υπόθεση. Η ανακοίνωση του δυσάρεστου αποτελέσματος της ήττας του Δήμου στο Εφετείο, φανέρωσε την μέχρι τότε αδιαφανή διαχείριση, η οποία είχε οδηγήσει σε πλήρη άγνοια τους Δημοτικούς θεσμούς, τον τύπο και τους δημότες. Επί μια τετραετία κανείς δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση Κοπανά!

Όλη αυτή η πρωτοφανής πολιτική συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου σε μία υπόθεση ζωτικής σημασίας, από κάθε άποψη, για τον Δήμο, δηλαδή πολιτικά, οικονομικά, πολιτισμικά, συμβολικά, μας κατέπληξε δυσάρεστα, όπως όλους τους Δημότες, και μας έβαλε σε σκέψεις και βαθιά ανησυχία τόσο για την αρτιότητα του χειρισμού των δημοτικών υποθέσεων, όσο και για την επόμενη μέρα του Δήμου υπό το πρίσμα της ήττας στην υπόθεση.

Δ.&Π: Έχετε δηλώσει δημόσια πώς ο Δήμαρχος έδειξε ολιγωρία και διαχειρίστηκε με λάθος τρόπο την υπόθεση του κοπανά. Πείτε μας, που κατά τη γνώμη σας ολιγώρησε ο Δήμαρχος και ποιοι ήταν οι λάθος χειρισμοί του σε αυτή την υπόθεση.

Όταν πρωτόδικα προσέφυγαν στα δικαστήρια οι ιδιώτες, βρισκόμουν κι εγώ ως Αντιδήμαρχος στη διοίκηση του Δήμου. Να σας το πω απλά, χάσαμε τον ύπνο μας! Διακυβευόταν μια από τις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις που έπρεπε να διαχειριστούμε! Διακυβευόταν ο πολιτισμός μας, ο αθλητισμός μας, η περιουσία του Δήμου και το σύμβολο της πόλης μας: Το θέατρο Βράχων. Με αυτό ως δεδομένο, χρησιμοποιήσαμε το μεγαλύτερο ίσως γραφείο νομικών, το δικηγορικό γραφείο του καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου, το οποίο διέθετε ισχυρό και αναγνωρισμένο επιστημονικόκαι επαγγελματικό κύρος. Δεν μπορώ πραγματικά να κατανοήσω με ποιο σκεπτικό ο κ. Κατωπόδης αντιμετώπισε τη σημαντικότερη δικαστική υπόθεση στην ιστορία της πόλης μας, καταργώντας αναίτια, ενόψει του εφετείου, τη συνεργασία με το γραφείο του κ. Παυλόπουλου, ιδιαίτερα μετά από το νικηφόρο πρωτόδικο αποτέλεσμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πήγε με εξουσιοδοτήσεις της τελευταίας στιγμής, με τη νομική υπηρεσία του Δήμου. Γεγονός που δείχνει είτε ολιγωρία, είτε άγνοια κινδύνου, είτε αδιαφορία. Συμπέρασμα: Εμείς τότε δουλέψαμε με συναίνεση και διαφάνεια, φέρνοντας το θέμα στην οικονομική επιτροπή. Χάσαμε τον ύπνο μας, αλλά κερδήθηκε η υπόθεση. Ο Δήμαρχος «κοιμήθηκε» και την έχασε.

Δ.&Π: Ο Δήμαρχος σας κατηγόρησε ότι ενώ είχατε συμφωνήσει να στηρίξετε κοινό ψήφισμα, αλλάξατε γνώμη «τιμωρώντας τον» τρόπον τινά επειδή συναντήθηκε με τους βουλευτές του νότιου τομέα όλων των κομμάτων χωρίς να σας καλέσει. Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτό?

Να ξεκαθαρίσω. Ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τον κάθε Βουλευτή ή άλλο Πολιτικό παράγοντα στο γραφείο του ή να πάει στο δικό του. Τότε είναι μια καθαρά Δημαρχιακή κίνηση. Όταν όμως προβαίνει σε μαζική δημόσια συγκέντρωση ενημέρωσης όλων των Βουλευτών, η κίνηση δεν είναι πια Δημαρχιακή, αλλά Δημοτική. Ως εκ τούτου δεν αφορά μόνο τον Δήμαρχο και δύο-τρεις Αντιδημάρχους, αλλά το σύνολο των αιρετών Συμβούλων. Ο Δήμαρχος, με τις απαξιωτικές αυτές κινήσεις, προσβάλλει τον θεσμικό μου ρόλο και όχι εμένα προσωπικά. Δεν μπορεί να υποστηρίζει θεωρητικά και λεκτικά την συναίνεση και την σύμπραξη όλων των δυνάμεων του Δήμου μας και στην πράξη να κάνει το αντίθετο. Οι πράξεις και οι παραλείψεις του κ. Κατωπόδη ως Δημάρχου, τιμωρούν τον Δήμο και τους Δημότες της Πόλης μας. Συνεπώς δεν υπαναχωρήσαμε με στόχο να τιμωρήσουμε το Δήμαρχο, αλλά για να προστατεύσουμε το Δήμο και τους θεσμούς. Προσπαθήσαμε να «επιβάλλουμε» τη συναίνεση, την οποία στην πράξη αρνήθηκε, γι’ αυτό και καταθέσαμε μια νέα πρόταση προς ψήφιση.

Δ.&Π: Ζητήσατε το φάκελο της υπόθεσης Κοπανά, ώστε να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Θεωρείτε ότι ο Δήμαρχος αποκρύπτει στοιχεία;

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση -δημόσια και σε όλους τους τόνους- ότι συμπαραστέκομαι με κάθε τρόπο -υπότον αυτονόητο όρο του σεβασμού της θεσμικής ιδιότητάς μου- στην Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο στον αγώνα να ανατραπεί η απόφαση του Εφετείου. Η συναίνεση όμως προϋποθέτει σεβασμό και διαφάνεια. Για το λόγο αυτό καταθέσαμε πρόταση προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Ιουνίου 2021, με την οποία ζητήσαμε να μας δοθεί ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας της υπόθεσης Κοπανά.

Ο Δήμαρχος ωστόσο, δήλωσε πως είναι στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου όλα τα στοιχεία, πλην εκείνων που αφορούν την υπερασπιστική γραμμή. Το δικαίωμα μας στην ενημέρωση στην υπόθεση και η πρόσβασήμας στα στοιχεία της, στηρίζεται σε πλήθος σχετικών διατάξεων.

Απαιτώ λοιπόν να μας ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος ποια είναι τα στοιχεία της υπερασπιστικής γραμμής στα οποία, αρνείται να μας δώσει πρόσβαση.

Δ.&Π: Είναι φανερό στο Δημοτικό Συμβούλιο, εδώ και καιρό, πως υπάρχει μία πολύ καλή σχέση με τον κύριο Χρήστο Γώγο και την παράταξή του. Μάλιστα συνεργαστήκατε στο θέμα του προϋπολογισμού αλλά και πρόσφατα με την κοινή στάση σας, για την υπόθεση Κοπανά. Να περιμένουμε εξελίξεις? Υπάρχει περίπτωση και προεκλογικής συνεργασίας;

Το 2019 κατεβήκαμε στις εκλογές με το Νόμο της απλής αναλογικής, με αποτέλεσμα η σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου να απαιτεί συνεργασίες για τη δημιουργία πλειοψηφίας. Ο κ. Κατωπόδης αν και υπέρμαχος της απλής αναλογικής δεν έχει δείξει δείγματα συναίνεσης και συνεργασίας, αντίθετα εγώ και ο κ. Γώγος συνεργαστήκαμε και κατεβάσαμε κοινή πρόταση, για τον προϋπολογισμό, η οποία και υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρόταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των δημοτικών τελών στους επαγγελματίες, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Υπό τη διοίκηση του κ. Κατωπόδη, ο Δήμος βρίσκεται εδώ και χρόνια σε ένα τέλμα. Είναι επιτακτική ανάγκη να βγει επιτέλους ο Βύρωνας από αυτή τη στασιμότητα. Θεωρώ λοιπόν, πως όλοι όσοι έχουμε κοινή οπτική και όραμα για ένα σύγχρονο Δήμο, ο οποίος θα σέβεται τους πολίτες, θα υπηρετεί την ανάπτυξη της πόλης μας, θα δίνει διεξόδους στη νέα γενιά και θα σέβεται το περιβάλλον, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και δράσης. Έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, με μια πρόταση η οποία θα δώσει νέα πνοή στο Βύρωνα.

Δ.&Π: Πρόσφατα έγινες πατέρας και μάλιστα δι[1]δύμων. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια και να σου ζήσουν! Θα θέλαμε να μας πεις αν οι νέες αυτές υποχρεώσεις σου, δυσκολεύουν το πολιτικό σου έργο ή δίνουν μια νέα οπτική στην πολιτική σου δράση;

Σας ευχαριστώ! Σίγουρα υπάρχει πίεση και κούραση, φόβοι και ανασφάλειες που γεννιόνται, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει και ένα πλήθος θετικών συναισθημάτων και μια άλλη συνειδητοποίηση στα πράγματα.

Αισθάνομαι μια μεγαλύτερη ευθύνη, η οποία με οδηγεί να δουλέψω ακόμα περισσότερο και πιο εντατικά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Αντιλαμβάνομαι σε μεγαλύτερο βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς στην πόλη, από τα πιο απλά, το να πας για παράδειγμα μια βόλτα με το καρότσι, μέχρι τα ζητήματα της παιδείας, των ελεύθερων χώρων, της άθλησης.

Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας πως παρά τα όσα δύσκολα βιώνουμε με την πανδημία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν θα πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας.

Ας καλλιεργήσουμε το σπόρο της ελπίδας για να «θερίσουμε» ένα καλύτερο αύριο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.