Η γειτονιά της Καισαριανής δε χρειάζεται συστάσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μια γειτονιά ταυτισμένη με τη σύγχρονη ιστορία αυτής της χώρας. γέννημα και καύχημα των προσφύγων της Μικρασίας, ζυμώθηκε με την αλληλεγγύη και το φιλότιμο. πρώτη και στη μάχη κατά του φασισμού με τις πληγές χαραγμένες στις ψυχές όλων, μα και παράσημα στις πυροβολημένες προσφυγικές της κατοικίες.

Η σημερινή μας βόλτα σ’ αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας, όμως, δεν είναι ένα ακόμη οφειλόμενο προσκύνημα στην ιστορική της διαδρομή. είναι μια προσπάθεια καταγραφής της σημερινής Καισαριανής και των ευκαιριών ψυχαγωγίας που παρέχει σε όλους μας.

Στο πάρκο του Αϊ Γιάννη, ένα κατάφυτο πάρκο στο τέλος της Λεωφόρου Εθν. Αντιστάσεως, λειτουργεί από τη δημοτική επιχείρηση ένα καφέ. Προσφέρει όλα τα ροφήματα, αναψυκτικά και γρήγορα σνακ για να απολαύσει κανείς. Λειτουργεί παράλληλα ανακαινισμένος παιδότοπος που διοργανώνει παιδικά πάρτι και γενέθλια. Στα συν, η ανακαινισμένη παιδική χαρά του Δήμου, όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Κάτι φημολογείται για Λούνα Παρκ έκπληξη στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά θα επανέλθουμε.

Τελευταία άφιξη αποτελεί η λειτουργία του Μεζεδοπωλείου. Με κατάλογο που δεν έχει πολλά να ζηλέψει από τα καλύτερα μαγαζιά τους είδους, μα και σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που συμπληρώνει την απόλαυση των πολλών θαμώνων του Στο Άλσος πάλι του Σκοπευτηρίου λειτουργεί ο Δημοτικός Καλοκαιρινός Κινηματογράφος «Η Αιολία». Στη δροσιά του Άλσους, οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν ταινίες πρώτης προβολής, μα και ταινίες που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην 7η τέχνη.

Σχεδόν καθημερινά προβολές για τους μικρούς φίλους, παραστάσεις καραγκιόζη, θεατρικές παραστάσεις. Εδώ οι φήμες λένε πως στον χώρο αυτό θα φιλοξενηθούν οι περισσότερες δράσεις απ’ το πολιτιστικό φθινόπωρο που ετοιμάζεται. Λίγα μόλις χιλιόμετρα απ’ το κέντρο της Καισαριανής, αλλά κι απ’ το κέντρο της Αθήνας, στο δάσος του Υμηττού λειτουργεί και το περίπτερο της «Καλοπούλας». Δίπλα στο μοναστήρι της Καισαριανής ο επισκέπτης, αφού απολαύσει όλα όσα μπορεί να προσφέρει η φύση, θα ξεκουραστεί στο τουριστικό αυτό περίπτερο, απολαμβάνοντας δροσερά αναψυκτικά και καφέ, ζεστό φαγητό και σνακ ή κρύα μπύρα και παγωτό.

Η βόλτα μας σ’ αυτήν την όμορφη γειτονιά, μας έπεισε για κάτι που υποψιαζόμασταν. Την Καισαριανή αξίζει κάποιος να την επισκεφθεί όχι μόνο για τη βαριά Ιστορία που έχει ποτίσει όλους της τους δρόμους. Αξίζει να την επισκεφθεί για να απολαύσει όλα όσα του παρέχει η δημοτική επιχείρηση αυτής της γειτονιάς.

 

«Τα Ξύλινα» Πάρκο Αγίου Ιωάννη

Λεωφ. εθνικής αντιστάσεως 236

Τ.: 210 72 19 288

fb: Τα Ξύλινα – Καισαριανή

Κινηματογράφος Αιολία

Σολομωνίδου & Φιλαδελφείας,

Καισαριανή / Τ.: 210 72 47 600

fb: Cine Αιολία

Αναψυκτήριο «Καλοπούλα»

Αισθητικό Δάσος Υμηττού

Τ.: 694 88 31 009

Πηγή: https://ipolizei.gr/

Κεντρική Φώτο: e-kaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.