Jumping Jack Flash Ταξίδια στο χρόνο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Αντώνη Μακρή

Κάπου έχω ακούσει (ή έχω φανταστεί…) μια ιστορία και μου έχει μείνει σαν ανάμνηση και η οποία επανέρχεται κάθε φορά που νοιώθω αμηχανία με μένα και τους ανθρώπους!

Κάπου στο μέλλον, η ανθρωπότητα μπορεί και κάνει ταξίδια στον χρόνο! Υπάρχουν γραφεία που οργανώνουν τα ταξίδια κατά εποχές, με ξεναγούς εκπαιδευμένους σχετικά με τη χρονική περίοδο που θα επισκεφθεί ο κάθε ταξιδιώτης! Η πιο ακριβή και δημοφιλής περίοδος στους ταξιδιώτες του χρόνου, είναι η εποχή του Ιησού και κυριότερα η εποχή της Σταύρωσης! Είναι εντυπωσιακό ότι οι άνθρωποι επιλέγουν τη στιγμή της Σταύρωσης!

Βέβαια, σε ένα απώτερο σκοτεινό μέλλον, οι άνθρωποι επιλέγουν να δουν τη Σταύρωση γιατί η θανάτωση του Χριστού τους δικαιολογεί με επιχειρήματα την απώλεια της «ψυχής» και την «κακή» φύση του ανθρώπου. Τους δίνει, επίσης, την ψευδαίσθηση της ελευθερίας, απαλλάσσοντάς τους από οποιοδήποτε χρέος απέναντι στην ζωή! Εδώ σταύρωσαν τον θεάνθρωπο, εμείς θα αλλάξουμε τα πράγματα? Αυτοί οι ταξιδιώτες είναι που σφραγίζουν τα γεγονότα της ιστορίας. Στο σκοτεινό μέλλον οι άνθρωποι έχουν χωνέψει όση βία έχει διαπραχθεί στους αιώνες των αιώνων και στα ταξίδια τους στον χρόνο ως δρώντα υποκείμενα, υποδεικνύουν ψυχρά το αναπόφευκτο τέλος!

Σε κάθε ταξίδι τους στην εποχή πριν και κατά την Σταύρωση, ο κανόνας είναι να συμμετέχουν στο δράμα σαν ηθοποιοί, φροντίζοντας να υπηρετήσουν πιστά το σενάριο!

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν ότι δεν θα αλλάξει το ρου της ιστορίας. Δεν πρέπει να αλλάξει! Και κάθε φορά που οι ταξιδιώτες του χρόνου σφραγίζουν την ειμαρμένη, την ίδια ώρα οι αληθινοί άνθρωποι της εποχής του Ιησού, αμίλητοι προσεύχονται!

Σε κάθε επίσκεψη του μελλοντικού ταξιδιώτη την ώρα της σταύρωσης, αλλά και σε κάθε ιστορική στιγμή που με τη θανάτωση ενός προσώπου πεθαίνει η ελπίδα, κάθε φορά που υπηρετείται ο κανόνας να μην διαταραχτεί το ρου της ιστορίας, οι αληθινοί άνθρωποι της εποχής προσεύχονται και υπομένουν παθητικά την έκβαση του δράματος!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.