Χ. Βοσκόπουλος: «Καισάριον»: Τι μέλλει γενέσθαι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι η επαναλειτουργία του γυμναστηρίου μέσα στον Οκτώβριο!»

 «Όσοι καταψήφισαν και τελικά έκλεισαν το γυμναστήριο είναι εκείνοι που τόσα χρόνια  διοίκησαν τον Δήμο και το λειτούργησαν»

 Χρήστος Βοσκόπουλος, Δήμαρχος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Καισαριανή Τώρα – Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη»

Το 1997, δημιουργήθηκε το Δημοτικό γυμναστήριο «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ».

Για τεχνικούς και λειτουργικούς λόγους, ο Δήμος δεν μπορούσε, κατ’ αποκλειστικότητα, να λειτουργήσει το γυμναστήριο, ως εκ τούτου συνεργάστηκε με το ιστορικό  σωματείο της Near East, υπογράφοντας ένα μνημόνιο συνεργασίας. Από τότε και μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, για σχεδόν 24 συνεχόμενα χρόνια, το γυμναστήριο λειτουργούσε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των κατοίκων της πόλης μας.

Η δεκαετής όμως οικονομική κρίση καθώς και η κακή διαχείριση έφεραν το γυμναστήριο σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, όπως και την ιστορική  ομάδα μπάσκετ της πόλης μας την Near East, στο ΑΦΜ της οποίας λειτουργούσε το γυμναστήριο. Η ομάδα φορτωνόταν με χρέη που δεν δημιουργούσε η ίδια!

Η δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να σώσει την ομάδα της πόλη μας! Παράλληλα, έπρεπε να προστατεύσει και τις δύο εργαζόμενες στο «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ».

Η δημοτική αρχή κλήθηκε λοιπόν να επιλύσει ένα πρόβλημα με τρεις παραμέτρους, το οποίο ταλάνιζε την πόλη τα τελευταία 24 χρόνια!

Έτσι, τον Μάρτιο του 2021, μετά τον επιτυχημένο χειρισμό της δημοτικής αρχής, το σωματείο της Near East, αποχώρησε από το μνημόνιο συνεργασίας λόγω οικονομικής αδυναμίας και οι εργαζόμενες έλυσαν τη σχέση με το σωματείο!

Τελευταίο ζήτημα απέμενε η επαναλειτουργία του γυμναστηρίου!

Τότε φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και προτείναμε πως εφόσον ο Δήμος Καισαριανής για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια καλείται να αναλάβει την λειτουργία του γυμναστηρίου, έπρεπε να ορίσουμε ένα νέο τρόπο λειτουργίας. Προτείναμε να παραχωρηθεί ο χώρος στον οποίο λειτουργούσε το γυμναστήριο (το υπόγειο του δημοτικού καταστήματος) στο ΝΠΔΔ του Δήμου, την ΚΕΔΗΚ, στην οποία ούτως ή άλλως ανήκει ο εξοπλισμός του, και στην συνέχεια η δημοτική επιχείρηση ως καθ’ ύλην αρμόδια να αναλάβει την επαναλειτουργία του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία αρνήθηκε την παραχώρηση, με προσχηματικές δικαιολογίες και έτσι από τότε αναζητούμε νέο χώρο.

Ωστόσο η Καισαριανή είναι μια μικρή πόλη στην οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμοι μεγάλοι χώροι πολλών τετραγωνικών και έτσι η προσπάθεια μας αυτή δεν έφερε αποτέλεσμα. Με την επανεκκίνηση όμως των αθλητικών δραστηριοτήτων μετά την άρση των περιορισμών του covid-19 και καθώς για μας από την πρώτη στιγμή  το μόνο ζητούμενο ήταν ο Δήμος Καισαριανής να συνεχίσει να παρέχει αυτή την υπηρεσία στους δημότες του, όπως και να ενεργοποιήσει τις συνδρομές που ανεστάλησαν λόγω των μέτρων, επαναφέραμε το αίτημα για την παραχώρηση του χώρου, ζητώντας ουσιαστικά το αυτονόητο: να λειτουργήσει το «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ» στο φυσικό του χώρο, εκεί που τόσα χρόνια λειτουργούσε καθώς αυτή είναι η μοναδική επιλογή που διοικητικά και πρακτικά έχουμε.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξαίρεση την παράταξη «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», καταψήφισε την πρόταση μας στη βάση ασαφών αιτιάσεων και απαγόρευσε με αυτόν τον τρόπο στον Δήμο να παρέχει στους δημότες του την υπηρεσία του γυμναστηρίου.

Παραδόξως όσοι καταψήφισαν και τελικά έκλεισαν το γυμναστήριο είναι εκείνοι που τόσα χρόνια  διοίκησαν τον Δήμο και το λειτούργησαν.

Για πρώτη φορά στα 24 αυτά χρόνια προσπαθούμε να λειτουργήσουμε νόμιμα το γυμναστήριο με την ευθύνη του Δήμου και δυστυχώς το γεγονός ότι δεν διαθέτουμε την πλειοψηφία στο ΔΣ, δίνει την δυνατότητα στην αντιπολίτευση με ευκολία να στερεί αγαθά από τους δημότες μας, μόνο και μόνο για να μας πλήξει και να σαμποτάρει το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας!

Το μεγάλο στοίχημα όμως για μας είναι η επαναλειτουργία του γυμναστηρίου μέσα στον Οκτώβριο!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.