Η. Σταμέλος: «Καισάριον»: Τι μέλλει γενέσθαι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή, προχώρησε στην πλήρη διάλυση των όσων είχαν επιτευχθεί»

 Ηλίας Σταμέλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής»

Στην Καισαριανή κάθε ελεύθερος χώρος, κάθε υποδομή που στεγάζει λαϊκές ανάγκες κρύβει  και μια διεκδίκηση. Το ίδιο ισχύει και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου. Εδώ πρώτα χτίστηκαν τα γήπεδα και μετά έφυγαν οι παράγκες.

Αυτή την παράδοση συνέχισε η ΛΑΣΥ στη διοίκηση του δήμου, πιστεύοντας βαθιά ότι, ακόμα και μέσα στο σημερινό ασφυκτικό αντιλαϊκό πλαίσιο, ο Αθλητισμός πρέπει να είναι δικαίωμα και όχι εμπόρευμα.

Με αυτή την αντίληψη προσεγγίσαμε και τη λειτουργία του «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ»,  το οποίο για χρόνια λειτουργούσε υπό την ομπρέλα του Α.Ο. ΝΗΑΡ ΗΣΤ και με σοβαρά προβλήματα που επιδεινώθηκαν από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης αλλά και τις αλλαγές που επέφερε ο «Καλλικράτης». Για να αναστρέψουμε την κατάσταση,  προβήκαμε ως Δήμος σε προσλήψεις γυμναστών, σε ουσιαστικές παρεμβάσεις συντήρησης του χώρου, δώσαμε μάχη για να ανακτήσει το Γυμναστήριο την μαζικότητα του, να εκσυγχρονιστεί και να καταστεί οικονομικά βιώσιμο. Μόνο μέσα από αυτή την προσπάθεια κατόρθωσε η Ν.Η. να αποπληρώσει υποχρεώσεις και δεδουλευμένα του προσωπικού που είχε στο χώρο. Στο κλείσιμο της θητείας το 2019, είχαμε ήδη σχεδιάσει τις κατάλληλες παρεμβάσεις και για την  τυπική αδειοδότηση του Γυμναστηρίου.

Σήμερα έπειτα από 2 χρόνια διοίκησης  της δημοτικής αρχής του κου Βοσκόπουλου, το Γυμναστήριο παραμένει κλειστό, με άγνωστο ακόμα το πότε θα ανοίξει. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, αφού προεκλογικά εκμεταλλεύτηκε τις δυσκολίες στη λειτουργία του Γυμναστηρίου, αφού «έπαιξε» με τους διάφορους αθλητικούς παράγοντες και τα τοπικά συμφέροντα και δεσμεύτηκε προς αυτούς, προχώρησε στην πλήρη διάλυση των όσων είχαν επιτευχθεί.

Για να δικαιολογήσει το κλείσιμό  του Γυμναστηρίου παρουσίασε ένα δήθεν έτοιμο σχέδιο οριστικής «λύσης» που προέβλεπε τη μεταφορά του σε νέες –υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις…  και έπειτα από 9 μήνες, χωρίς ντροπή, ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο τη συνέχιση της λειτουργίας του στον προηγούμενο χώρο, που τόσο διέβαλλε προεκλογικά!!  Για να λειτουργήσει ένα δημοτικό Γυμναστήριο «φάντασμα» χωρίς επισκευές, χωρίς αδειοδότηση, χωρίς νομικό πλαίσιο μετά την αποχώρηση του Αθλητικού Σωματείου, χωρίς κοινωνική πολιτική και με υπενοικιαζόμενους γυμναστές που θα προσλάβει μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ, με τις γνωστές αδιαφανείς διαδικασίες

Η Καισαριανή έχει δικαίωμα στον μαζικό αθλητισμό. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, πιστή στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και με προτεραιότητα μόνο στο ξεπλήρωμα των προεκλογικών της δεσμεύσεων, της τον στερεί με κάθε τρόπο. Φέρει ακέραια την ευθύνη της σημερινής εικόνας διάλυσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής καταψήφισε τους απαράδεκτους και αντιδραστικούς σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του δημοτικού Γυμναστηρίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.