Μ. Γραφίδου: «Καισάριον»: Τι μέλλει γενέσθαι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Ο Δήμαρχος και οι άνθρωποί του στην Κ.Ε.ΔΗ.Κ. με ανευθυνότητα και επιπολαιότητα οδήγησαν την υπόθεση  σε αδιέξοδο»

 Μπεττίνα Γραφίδου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτη φορά Καισαριανή»

Η ύπαρξη Δημοτικού Γυμναστηρίου στην Καισαριανή, ήταν και παραμένει μία πάγια θέση της παράταξής μας.

Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του και το κοινωνικό όφελος από τη λειτουργία του, τοποθετηθήκαμε με υπευθυνότητα και με συγκεκριμένες προτάσεις.

Πήραμε πρωτοβουλίες με την ανάθεση της λειτουργίας του στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καισαριανής (Κ.Ε.ΔΗ.Κ)

ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ και έγινε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3/3/2021, η σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης, για να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνει ο Δήμος, με τι τρόπο να το κάνει, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει πραγματικότητα το Γυμναστήριο και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, ασφάλεια στους αθλούμενους συμπολίτες μας, οικονομική βιωσιμότητα αλλά και δωρεάν υπηρεσίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ και έγινε απόφαση του ΔΣ στις 3/3/2021, ο οριστικός αποκλεισμός του υπόγειου χώρου του Δημαρχείου (είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος στάθμευσης) ο οποίος, ως υπόγειος, δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί  αλλά και γιατί δεν πληροί σωρεία άλλων προϋποθέσεων του νόμου.

ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ συγκεκριμένη πρόταση (η μόνη παράταξη), στο ΔΣ στις 21/9/2021, να εξεταστεί η δυνατότητα λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου κάτω από την ανατολική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Αυτά μπορούσαν να δρομολογήσουν τη λύση.

Δυστυχώς, λογαριάζαμε «χωρίς τον ξενοδόχο» ή μάλλον χωρίς τον Δήμαρχο κ. Βοσκόπουλο και τους ανθρώπους του στην Κ.Ε.ΔΗ.Κ. Με ανευθυνότητα και επιπολαιότητα οδήγησαν την υπόθεση  σε αδιέξοδο. Δεν υλοποίησαν τις αποφάσεις του ΔΣ (το αστείο είναι ότι τις ψήφιζαν και οι ίδιοι), αδράνησαν τουλάχιστον επτά μήνες και το μόνο που έκαναν ήταν να μας κατηγορούν.

Κατέληξαν χωρίς ντροπή και πανικόβλητοι, να επαναφέρουν την πρόταση να πάει στα υπόγεια το Γυμναστήριο λες και δεν είχε ήδη αυτή απορριφθεί.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ… που όμως κοστίζει στην Καισαριανή αλλά και στους «εργαζόμενους» του Γυμναστηρίου.

Ως Δημοτική Παράταξη θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι απαιτείται από την πλευρά μας.

Η θέση μας είναι απλή και ξεκάθαρη, θα στηρίξουμε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.