Μ. Μιλτσακάκης: «Καισάριον»: Τι μέλλει γενέσθαι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Η Δημοτική Αρχή, έκλεισε το μοναδικό γυμναστήριο της πόλης και αποδείχθηκε ανίκανη να βρει χώρο στην ελεύθερη αγορά για να το στεγάσει»

 Μιχάλης Μιλτσακάκης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανυπόταχτη Καισαριανή»

Η Δημοτική αρχή της Καισαριανής με την πρότασή της για την λειτουργία του δημοτικού γυμναστηρίου στο χώρο του Δημαρχείου -που πριν λίγους μήνες  κατήγγειλε ως ακατάλληλο, προκειμένου να λυθεί το μνημόνιο συνεργασίας με την ΝΗΑΡ ΗΣΤ- αποτελεί την επιτομή της «κωλοτούμπας» και της παρακμής της νεοφιλελεύθερης αστικής πολιτικής.

Έκλεισε το μοναδικό  γυμναστήριο της πόλης και αποδείχθηκε ανίκανη να βρει χώρο στην ελεύθερη αγορά για να το στεγάσει.

Ξαφνικά ο χώρος έγινε κατάλληλος και οι πολεοδομικές παραβάσεις γίναν παρατυπίες και ζητήθηκε η παραχώρησή του χώρου- γυμναστηρίου  στην ΚΕΔΗΚ προκειμένου να λειτουργήσει με «νέους» όρους που περιλαμβάνουν ελαστικές εργασιακές σχέσεις, ΚΟΙΝΣΕΠ, συμβασιούχους και αντίτιμο για τους πολίτες προκειμένου να γυμναστούν.

Ο κος Βοσκόπουλος συνεχίζει την πολιτική των προκατόχων του. Με ακόμη πιο ακραίες αντεργατικές και αντιλαϊκές εκδοχές διατηρεί και  μετατρέπει το αγαθό της δωρεάν άθλησης και του δικαιώματος στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό σε εμπόρευμα: αν μπορείς να πληρώσεις θα αθληθείς.

Η αρνητική μας ψήφος στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε να κάνει μόνο με το χώρο, αλλά με την συνολική μας αντίθεσή στην ύπαρξη δημοτικών επιχειρήσεων.

Η παροχή υπηρεσιών όπως οι αθλητικές πρέπει να παρέχονται δωρεάν και καθολικά χωρίς αποκλεισμούς, από αθλητικές δομές ενταγμένες στους Δήμο με μόνιμους υπαλλήλους κι όχι σε νομικά πρόσωπα και σε δημοτικές επιχειρήσεις.

Το μοντέλο της επιχειρηματικοποίησης των παροχών από τους δήμους που δε θεωρούνται βασικές όπως οι αθλητικές, αποτέλεσε και αποτελεί τον βασικό μοχλό για τη λειτουργία τους με ιδιωτικοκονομικά και επιχειρηματικά κριτήρια, χέρι-χέρι με την ιδιωτικοποίηση-εκχώρηση δραστηριοτήτων και υπηρεσιών και την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων από τις κυβερνήσεις και την  Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τελευταίο «κατόρθωμα» της δημοτικής αρχής, η «παραχώρηση» του σταδίου Μ. Κρητικόπουλος στην ΠΑΕ Κηφισιά. Από την άλλη, η κυβέρνηση καταργεί το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους».

Αυτή τη στιγμή με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής δεν υπάρχει στην πόλη μας κανένας χώρος όπου οι νεολαία και οι κάτοικοι μπορούν να αθληθούν δωρεάν με παροχή αθλητικών υπηρεσιών από γυμναστές.

Απαιτείται γενναία κρατική χρηματοδότηση, μαζικές μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων και κίνημα πολιτών που να διεκδικεί και να επιβάλει το μαζικό δωρεάν λαϊκό αθλητισμό.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.