Φώφη Γεννηματά: Το «αντίο» με ένα συγκινητικό βίντεο από το ΚΙΝΑΛ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

To Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά, με ένα συγκινητικό video, το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κόμματος.

«Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει.
Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα.
Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα».
Φώφη Γεννηματά, 1964-2021

To τελευταίο αντίο 

Πλήθος κόσμου συρρέει στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία πέθανε τη Δευτέρα έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης λίγο μετά τις 8:00 και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 14:00 όταν και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.Το φέρετρό της ήταν καλυμμένο με τρεις σημαίες: την ελληνική, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες πρόκειται να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία για τη Φώφη Γεννηματά, συνοδεύοντας την γενναία πολιτικό και φίλη στο τελευταίο της ταξίδι. Όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση σήμερα, ημέρα της κηδείας, έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος. Σ΄ όλα τα δημόσια κτίρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ το ίδιο συμβαίνει στις πρεσβείες της χώρας σ΄όλο το κόσμο ως απόδοση τιμής στην εκλειπούσα πολιτικό.

Τους επικήδειους λόγους αναμένεται να εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, εκ μέρους δε του ΚΙΝΑΛ ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, όπως επίσης και ο γιος της.

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη η κηδεία

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα ταφεί με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, ως ελάχιστο φόρο τιμής «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής».

Θα πραγματοποιηθεί πομπή από τη Μητρόπολη έως το 1ο Νεκροταφείο, με στάση στη Βουλή.

πηγές: ethnos.gr, protothema.gr

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.